simonkapl 20.11.05, 13:04 Sa dziewczyny w 23 tc? Jak sie czujecie, piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goska277 Re: 23 tc 20.11.05, 13:22 Ja jestem w 22tc,czuje sie srednio,przyplataly mi sie grzybki i walcze z nimi,dokucza mi zgaga,a poza tym jest ok.wole to niz mdlosci,mam pytanko-moj brzuszek dosc mocno wyskoczyl w 19 tc,a teraz jakby stoi w miejscu-tez tak mialyscie???pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: 23 tc 20.11.05, 13:27 Ja mam brzuszek maly, zupelnie nie widac ze jestem w ciazy.Przerazona jestem jak ogladam zdjecia brzuszkow dziewczyn, przeciez to dopiero polowa ciazy.Z tym wyskakiwaniem, podobno tak bywa czesto, wyskakuje nagle a potem rosnie wolno, wiec wszystko w porzadku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: 23 tc 20.11.05, 13:59 ja tez 23, czuje sie tak sobie, od 3 tygodni "jade" na nospie forte z powodu boli brzuszka,strasznie szybko sie mecze i w nocy czesto wstaje do lazienki. mam nadzieje, ze to kiedys przejdzie choc po malu zaczynam myslec, ze to wszystko przejdzie po.... porodzie dopiero caluski w brzuszki ! Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: 23 tc 20.11.05, 16:53 Ja sie czuje bardzo dobrze i wygladam bardzo dobrze, ale to sikanie nocne tez mnie dobija )))))).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amilos Re: 23 tc 20.11.05, 20:36 a ja właśnie rozpoczynam 23 tydzień i nadal mam mdłości, gdy jestem głodna lub jak za szybko wstanę. Brzuszek wyskoczył nagle w 19tyg. i nie zamierza sie zatrzymac, aczkolwiek wszyscy pytaja, gdzie schowałam to dziecko, bo jeszcze mieszczę sie do swoich ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś