Dodaj do ulubionych

znowu plec

25.11.05, 16:06
Kilka dni temu mialam usg polowkowe.Lekarz oznajmil nam ze prawdopodobnie to
chlopiec, ale nie na 100%.Ja czulam podswiadomie zeto chlopiec.Obie babcie
kupuja ubranka typowo "meskie".A ja sie wlasnie zastanawiam, czy to 80%
pewnosci moze byc zgubne.Czy ktorejs z was lekarz powiedzialz e prawdopodobnie
ebdzie syn, a potem zmienil zdanie? Doadam tylko ze w opisie z usg, w rubryce
pelc widnieje: meska.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • vanilia25 Re: znowu plec 25.11.05, 16:14
      a czy to takie wazne???? nigdy lekarz nie powie ze na bank, nawet jak tak powie
      to tez nie koniecznie musi tak byc. kochana najwazniejsze zeby zdrowe
      bylo!!!!!!!!!!!!!!
      • simonkapl Re: znowu plec 25.11.05, 16:19
        Dla mnie wazne, jak rowniez to zeby zdrowe bylo.Gdyby wazne nie bylo , nie
        pytalabym na forum po prostu.Pozdrawiam
        • anulaaa Re: znowu plec 25.11.05, 16:39
          dopóki lekarz na lepszym sprzecie nie pokazał mi pochwy córy to nie wierzyłam...
    • monika9990 Re: znowu plec 25.11.05, 16:57
      U mnie nie było pomyłki. Ani w pierwszej, ani w drugiej ciąży. Tak samo jak ty
      czułam, że są to chłopcy. Gratuluje.
      Lekarz nigdy nie powie na 100% jaka jest płec płodu, bowiem cuda się zdarzaja.
      Ale jak wpisał do wyników, to miał małe wątpliwości.
      • tarja30 Re: znowu plec 26.11.05, 00:06

U mnie po badaniach usg ( i to kilku!)lekarka stwierdzila ze urodze corke i
        jakie bylo zdziwnienie jak sie urodzil wspanialy synsmile))))
        • eps Re: znowu plec 26.11.05, 09:21
          Moja kolezanka z pracy do konca 7 miesiąca mila mieć syna. Kolzanka się nastawiła,
          miał tyć Łukaszek, cała rodzinna czekala na Łukaszka. W 8 m-c przyszła od
          lekarza i mówi że widziała jak to okresiliła "piporę" i ze lzami w oczach że
          dziewczynka i to na 1000%. Przez jakiś tydzień chodziła zawiedziana ale jej przeszło
    • 111nika Re: znowu plec 26.11.05, 09:37
      No u mnie chyba byla pomylka ale okaze sie dopiero po porodzie. Do 7 miesiaca
      mialam miec "chyba" corke, na 3 usg po kolei lekarz tak mowil, az tu nagle jak
      poszlam na usg na poczatku 8 miesiaca lekarz stwierdzil, ze na 100% syn. Rodzic
      mam w styczniu ale szczerze mowiac kupilam wczesniej kilka sukieneczek i
      spodenek dla dziewczynki, myslalam tez o imieniu dla niej a chlopca wcale nie
      bralam pod uwage. Bylam w szoku i moze troche zawiedziona ale przyzwyczailam
      sie juz do tej mysli. Nakupilam spodenek dla chlopca wiec mam nadzieje, ze nie
      bede musiala ich chowac gleboko w szafie, chociaz trzeciej mozliwosci z plcia
      nie widze.
    • pati261 Re: znowu plec 26.11.05, 10:34
      Ja też byłam niedawno na USG w 19,5 tc i zdziwiłam się że lakarz nie jest w
      stanie powiedzieć mi jaka jest płeć dziecka mimo że było bardzo dobrze
      ustawione,tym bardziej że wiele dziewczyn pisze tu na forum że dowiedziało sie
      w 17 tygodniu albo jeszcze wcześniej, nie wiem może miała za słaby sprzęt,
      najpierw poiedziała że moze chłopiec bo coś tam widać ale moze to być pępowina
      z takiego ujęcia od dołu a potem mówił że " a pewnie dziewczynka, bo jak nie
      wiadomo to przeważnie dziewczynka". Teraz chyba pójdę do jakiegoś innego
      lekarza.
      • simonkapl Re: znowu plec 26.11.05, 12:41
        No, moj wlasnie stwierdzil w 23 tc ze chyba synek.Byl maly problem, poniewaz
        dizecko jest usadowione bardzo nisko.Ale wyhaczyl "wypustke" i stwierdzilz e
        pipunia raczej taka duza by nie byla, choc zaznaczym ze moze sie mylic.W opisie
        wpisal plec meska.Obie babcie szaleja i kupuja ubranka "meskie", wozek i posciel
        tez dobralismy dla chlopca, dlatego nie chcialabym zeby okazalo sie z ejednak
        dziewczynka.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka