stokrota15 01.12.05, 11:44 Witam wszystkich. Chodzi mi o szkole rodzenia w Gliwicach. Jaki koszt (chyba że jest bezpłatna) i wrażenia po lekcjach. Od którego tygodnia zaczęłyście chodzić ? Dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubas2001 Re: Szkoła rodzenia - Gliwice 01.12.05, 16:24 Chodziłam do niej 5 lat temu więc moje informacje są napewno już nieaktualne (wtedy nie była płatna...). Z wykładów byłam zadowolona,ale najfajniejsze okazały się ćwiczenia. Wyuczone oddechy naprawdę bardzo pomogły mi podczas porodu. Teraz zastanawiam się nad udziałem w szkole, ponieważ wiem, że będą miała cc. Interesowałyby mnie wybrane wykłady, muszę dowiedzieć się czy tak można. Pozdrawiam. 20tc Odpowiedz Link Zgłoś
anula_c Re: Szkoła rodzenia - Gliwice 01.12.05, 20:10 Wiatm. A gdzie takowa sie znajduje?? Gliwice, ale na jakiej ulicy?? Najlepiej jesli bezplatna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
28evia Re: Szkoła rodzenia - Gliwice 01.12.05, 21:13 Witam.Szkoła do której chodziłam jest na ulicy Moniuszki ale niesety jest płatna i to niemało 250 zł za 10 zajęć w tym ćwiczenia, pogadanki o dzidziusiach i co najlepsze wycieczka na porodówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_c Re: Szkoła rodzenia - Gliwice 01.12.05, 21:15 Szkoda ze takie drogie. Ale dziekuje bardzo za odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrota15 Do: kubas2001 02.12.05, 07:46 Hej, ja prawdpodobnie też będę miała cc. Również zastanwiam się nad wybranymi zajęciami w szkole rodzenia. Jestem dopiero w 11 tc, ale już chciałam się zorientować w temacie. Jeśli czegoś siedowiesz, prosze daj znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś