Dodaj do ulubionych

Czy jest ktoś z Lublina , kto korzystał z Luxmedu?

02.12.05, 08:46
Jutro idę na usg do dr Swatowskiego? Czy któraś z Was u niego była ? Jak
wrażenia ? Usg zawsze mnie stresuje, i woę wcześniej wiedzieć jak pan dr
wygląda i takie tam.
Z góry dziękuję za wszystkie opinie
Obserwuj wątek
    • smutna_ja Re: Czy jest ktoś z Lublina , kto korzystał z Lux 02.12.05, 09:52
      ja chodzę do lekarzy z Luxmedu. Z doktorem Swatowskim nie miałam przyjemności,
      ale czytałam kiedyś na forach raczej pochlebne opinie na jego temat. USG robi
      mi zawsze dr Krzyżanowski - polecam...smile
      I pozdrawiamsmile
    • ayek75 Re: Czy jest ktoś z Lublina , kto korzystał z Lux 02.12.05, 10:41
      Ja chodzę do Luxmedu do swojej ginekolog, no i robię tam już wszystkie badania,
      w tym USG. U dr Swatowskiego nie byłam. moja ginekolog poleciła mi 3
      specjalistów: dr Szymula (do niego trzeba zapisywać się dużo wcześniej, nie
      miałam takiej okazji), dr Krzyżanowski (byłam raz - za dużo mówił o inwazyjnych
      badaniach prenatalnych, choc sam nie widział takiej potrzeby) i dr Kościelecki
      (do niego wybieram się po raz drugi)
      • agap24 Re: Czy jest ktoś z Lublina , kto korzystał z Lux 02.12.05, 12:40
        Na usg do Luxmedu zawsze chodziłam do dr Haratyma. Doskonały teoretyk i
        praktyk. Polecam.
        • dorota200 Re: Czy jest ktoś z Lublina , kto korzystał z Lux 02.12.05, 17:00
          byłam na usg u dr Swatowskiego na usg na samym poczatku ciąży ok. 5 tygodnia,
          powiedzial ze jest pęcherzyk ale za maly i pewnie coś zlego sie stało, kazal
          wykupic numerek na wizyte, oczywiscie tego nie zrobilam i poszlam do swojej
          pani doktor, która powiedziala ze wszystko jest ok i żebym sie nie martwiła.
          chyba nie musze mówić co wtedy przeżyłam zwłaszcza ze długo staraliśmy sie o
          dzidziusia, nikomu nie życze,
          polecam dr Szymulę, kościeleckiego i haratyma
          --------------------------------------------------------------
          Dorota i Kubuś 27 tc
    • kellss Re: Czy jest ktoś z Lublina , kto korzystał z Lux 03.12.05, 11:27
      A moze wybierz sie do TopMedicalu do dr Wieczorka? Jest BAAAARDZO dokladny, ma
      opinie najlepszego i podchodzi do sprawy bardzo rzetelnie. Ja do niego chodze i
      jestem bardzo zadowolona.
      • 1979ju Re: kells.. 04.12.05, 11:56
        Ja własnie mam iść do niego na konsultację ok. 21 t.c. - na usg; tak zalecił mi
        mój gin., który chce mieć opinie innego dr. Powiedz, ile płacisz u W. za usg?

Pozdr, Asia - 18 t.c.
        • msokoluk lekarze w Lublinie - ranking 04.12.05, 13:07
          ja jestem z Lublina. Byłam raz w Luxmedzie i dziękuję
    • setia Re: Czy jest ktoś z Lublina , kto korzystał z Lux 04.12.05, 13:52
      ja chodze na usg do luxmedu do dr. Bartosiewicza, jest OK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka