venah 05.12.05, 14:55 który byście wybrały: polak orion, jędroch tino czy może jakiś inny wielofunkcyjny? taki w miare tani oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia19 Re: pytanie o wózek 05.12.05, 15:00 Mi osobiście strasznie podoba się Tako City Voyager (pozatym ta kolorystyka!!!). Życzę dobrego wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l1 Re: pytanie o wózek 05.12.05, 15:10 Nam ostatnio spodobał sie wózek firmy Deltim-Fokus, ładnie wyglada, tak zgrabnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: pytanie o wózek 05.12.05, 21:46 proponuje ci zagladnoac na forum wozki dzieciece,bo tam znajdziesz najwiecej polecen i opinii Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: pytanie o wózek 05.12.05, 22:28 arti beauty ja kupilam tutka piotrusia, ale jest bez nosidla i torby- to sobie musze dokupic Odpowiedz Link Zgłoś
mallenstwo Re: pytanie o wózek 05.12.05, 22:33 Witam, proponuję wózki ROAN - Marita (www.roan.pl) Komplet tzn. gondola, spacerówka oraz fotelik samochodowy - wszystko mozna montować na ten sam stelaż, rewelacyjnie sie składa i extra prowadzi. Cena ok. 1400 PLN. Na prawdę warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka28 Re: pytanie o wózek 06.12.05, 00:44 Ja już zamówiłam sobie Deltima fokusa www.deltim.com.pl/fokus.htm który spełnia większość moich wymagań i jest w miarę lekki ma oddzielnie głęboką gondolkę i nakładkę spacerówkową, zresztą poczytaj sobie o nim, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 obojetnie co wybierzesz, ale pamietaj, 06.12.05, 08:42 wozek musi miec duze pompowane kola i w miare obszerna gondole. Raczej nie kupuj nic co ma plastikowe kolka i jeszcze male na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
a_pynia Re: obojetnie co wybierzesz, ale pamietaj, 06.12.05, 09:01 ese1 napisała: > wozek musi miec duze pompowane kola i w miare obszerna gondole. Raczej nie > kupuj nic co ma plastikowe kolka i jeszcze male na dodatek. Niekoniecznie. Zależy, jak i gdzie ktoś chce tego wózka używać, dla mnie właśnie musi mieć małe, żeby się zmieścił do bagażnika i lekki żeby z nim dymać 4 razy dziennie na III piętro Odpowiedz Link Zgłoś
adanko77 Re: obojetnie co wybierzesz, ale pamietaj, 06.12.05, 09:32 nie zgadzam sie z Toba ze wozek 'musi miec duza gondole i pompowane kolka'. To zalezy, w ktorj porze roku rodzi sie dziecko. Moje urodzi sie w polowie lutego wiec na spacery bedziemy wychodzic w marcu. Ja zdecydowalam sie na spacerowke peg perego bo jest lekka i zwrotna. Omina mnie najwieksze sniegi i mrozy wiec nie potrzebuje ani gondoli ani duzych pompowanych kol. A wlasnie dziewczyny ktore kupuja takie wozki jak proponujesz sa zmuszone kupic lekkie spacerowki po kilkunastu miesiacach. Odpowiedz Link Zgłoś
aguu2 Re: obojetnie co wybierzesz, ale pamietaj, 06.12.05, 10:08 zgadzam sie z adanko peg perego mam i jest super- choc z tych drozszych Lekki wozek ktory sama moge wniesc po schodach czy do tramwaju.Super sie ja prowadzi -ma skrecane kolka. No i tak jak adanko pisze nie musze kupowac pozniej typowej spacerowki bo po paru przerobkach juz ja mam Polecam Ps moja siostra ktora kupila sobie wczesniej tanszego Deltima po roku dokupila spacerowke i cenowo prawie wyszla na moje peg perego. No i teraz mi zazdrosci ) Odpowiedz Link Zgłoś
adanko77 do aguu2 06.12.05, 10:23 hejka, ciesze sie ze popierasz moj wybor. podejrzewam ze masz atlantico-napisz mi prosze jakie ten wozek ma wymiary siedziska i do ktorego roku zycia dziecko sie w nim miesci. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aguu2 Re: do aguu2 06.12.05, 11:28 mam peg perego pramette P3 przykro mi ale wymiarow ci nie podam sie wlasnie przeprowadzialm i nie mam zadnej miarki -ale moze sprawdz na jakiej stronie firmowej tej firmy ...powinny byc. Dodam tylko ze moj synek ma juz 6 miesiecy i mimo ze jest dosc sporym grubaskiem -10 kg wozek idealnie spelnia swa role. Gondolka (nie za duza przyznam) okazala sie wystarczajaca nawet dla mojego pulpecika Obecnie synek ciagle proboje siadac wiec przerobilismy wozek na spacerowke (ktora ma rozne poziomy polozenia oparcia) i tak sobie spacerujemy. WG mnie w wersji spacerowkowej dziecko miescic sie bedzie do samego konca- jest duza i wygodna (a sklada sie jak parasolka) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ula233 Re: pytanie o wózek 06.12.05, 10:04 dziwczyny wózek wcale nie musi kosztować ponad 1000 zł.!!! ja kupiłam za 450 zł. z wyjmowaną gondolą,mozna przerobić na spacerówkę,zmienianą rączkę,duże koła nie kosztował kupe kasy a jest bardzo wygodny i bezpieczny. Polecam tym mamom które nie zarabiaja kokosów www.wozkoland.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zanetastocka Re: pytanie o wózek 06.12.05, 10:21 www.allegro.pl/show_item.php?item=74616764 www.allegro.pl/show_item.php?item=75035317 To są wózki Arti w miare tanie i ładne www.allegro.pl/show_item.php?item=75342606 Ten też mi sie podoba ale jest dosyć nisko gondola - tak mi sie wydaje. Żaneta. Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 Re: pytanie o wózek 06.12.05, 11:43 ja chyba zdecyduje sie na graco-z gondoli robi sie spacerówke, skretne koła, dobrze sie prowadzi-wiem bo biore go do znajomej Odpowiedz Link Zgłoś