Dodaj do ulubionych

Ginekolog - Katowice

07.12.05, 12:06
Cześć dziewczyny, proszę podajcie mi namiary na ginekologów w Katowicach
(nazwisko, adres,koniecznie nr tel, cena wizyty również może być), którzy
mają dobry sprzęt do usg z programem do ważenia dzidzi - to bardzo ważne! Z
góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • apolusia UP 07.12.05, 13:21
      Naprawdę nikt nie chodzi do gina w Katowicach?
    • kazulinka Re: Ginekolog - Katowice 07.12.05, 14:13
      Witam ja wszakże nic nie wiem o ginekologach z Katowic bo jestem z SOsnowca ale
      mamy takie forum na którym mozesz o to zapytac,jest to forum Katowice i okolice
      tam napewno dziewczyny Ci odpowiedzą .POZDRAWIAM KASIA
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24630
    • apolusia Katowice - odezwijcie się 07.12.05, 17:24
    • kazulinka Re: - Katowice 07.12.05, 20:26
      Apolusiu droga na tym forum albo nie ma tych z okolic Katowic albo tak rzadko
      sie udzielają,ja również niejednokronie pisałam do dziewczyn konkretnie z
      Sosnowca badz okolic i to również przeszło bez echa wiec tym bardziej Tobie sie
      nie dziwię.Ale dobrze radze napisz wątek dobry lekarz z Katowic oczywiście gin
      i napewno odpisza moze nie zaraz bo rzadko tam sie odzywaja ale napewno ktos
      odpisze.Ewentualnie tu masz link do tzw białej listy ginekologów może tu cos
      znajdziesz dla siebie.POZDRAWIAM KASIA
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
    • julicica Re: Ginekolog - Katowice 07.12.05, 20:35
      Ja mieszkam w katowicach i od lat szukałam tu dobrego lekarz gin. trafialam do
      profesorów, ordynatorów i innych ale zawsze byłam rozczarowana i zawiedziona, i
      kończyło się to dla mnie tragicznie niestety ,nie byłam tylko u dr włoch miałam
      za to styczność z jego żoną, bardzo miła delikatna kobieta robiła mi usg to
      szczegółowe zapomniałam nazwy, obecna sytuacja nie pozwala mi zrobic takiego
      usg dla spokoju ,choć mój kochany pan doktor zapewnia że wszystko jest ok.A
      naprawde dobrego lekarza przynajmniej dla mnie znalazłam w Tychach . A
      próbowałaś sprawdzić na liście dobrych ginekologów tam jest duzo opini o
      naszych śląskich gin. pozdrawiam jesli chcesz o coś pytac to jestem jeszcze
      chwile na forum pa.
    • opty_33 Re: Ginekolog - Katowice 07.12.05, 21:27
      Ja chodze do dr Grzegorza Mańki (Klinika Niepłodoności na Żelaznej). Jestem
      jego pacjentka od dwoch lat i wcale nie mam ochoty zmieniac lekarza! Wizyta w
      Klinice kosztuje 110 zl z usg, moj dzidzius jest wazony i ogladany od 5
      tygodnia wink). Pozdrawiam, Asia
      • apolusia Re: Ginekolog - Katowice 08.12.05, 08:10
        Dzięki za odpowiedzi, znalazłam już świetnegi gina z usg(dr Marek Bielewicz z
        Raciborskiej)prywatnie przyjmuje na Koszarowej 3. Przemiły człowiek i jak
        usłyszał, że chcę tylko samo usg żeby wiedzieć czy mały jest dobrze ułożony i
        jaki jest duży(termin mam za tydzień a ostatnie usg w 31 t.c.) to szukał tak
        długo aż znalazł lukę i przyjmie mnie już w sobotę. W necie znalazłam o nim
        same pozytywne opinie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka