strzalcia 08.12.05, 18:52 Dziewczyny. Słyszałam dośc dobre opinie na temat tego lekarza. Z tego co wiem, nie robi USG. Czy któras z Was chodzi do niego? Jak jest z L4? I czy rzeczywiście jest dobrym lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysia_mama_wiktorka Re: Dr Michał Kunicki - LIM Warszawa 08.12.05, 19:36 chodziłam ale już nie chodzę. moim zdaniem nie jest dobrym specjalistą ale to tylko i wyłącznie moja opinia. Z L-4 jest róznie. wydaje siębyć skrupulatny i przez to moja mama męczyła się ponad dwa msc bo panu doktorowi nie chciało się dać skierowania na USG.... Osobiście nie polecam. acha jakby Ci się zachciało wizytówki do pana doktora to on chętnie, ale tylko po to aby umówić się na test pappa do kliniki Novum/ za 400 lub 500 zł/, a po co innego absolutnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
strzalcia Re: Dr Michał Kunicki - LIM Warszawa 08.12.05, 19:42 aaaachaaaa, dobrze wiedziec. Dzieki wielkie. Tego sie nie spodziewalam. Wszystkie opinie, które slyszalam do tej pory byly pozytywne. Bardzo sie wiec ciesze z Twojej odpowiedzi. Serdecznie dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rysia_mama_wiktorka Re: Dr Michał Kunicki - LIM Warszawa 08.12.05, 19:49 Ja też na początku wystawiłam temu lekarzowi pozytywną opinię. Zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie i dodatkowo był polecony przez doktor Skórską więc tym bardziej. Ale ja i moja koleżanka, mamy zupełnie odmienne odczucie co do pana doktora. No i przykład mojej mamy, która naprawdę dużo przez niego wycierpiała. Dobrze, że pewnym momencie jej się przypomniało nazwizko pana doktora i wszystko jasne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś