kiniahardek 14.12.05, 13:39 własnie dostalam pismo z zusu o stawienie sie do lekararza orzecznika.co oni tam robia na takiej kontroli czy moga odrzucic mije zwolnienia.jestem w8mies ciaazy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apdutkiewicz Re: kontrola 14.12.05, 13:55 Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale co mogą Ci zrobić w 8 miesiący ciąży? Przecież nie możesz pracować. Trzymaj się i w razie czego się kłóć. A nie udowodnią Ci też, że wcześniej nie czułaś się źle. Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: kontrola 15.12.05, 11:05 Czy możesz napisać od jak dawna jesteś na L4? Jestem też ciekawa jak takla kontrola przebiega i jej wyniku. Napisz jak coś będziesz wiedziała. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: kontrola 15.12.05, 14:28 Wyciągam! Bardzo bym chciała dowiedzieć się jak wygląda taka kontrola. I jeśli dostaje się wezwanie to na L4 nie ma nakazu leżenia??? Bo przecież są też kontrole w domu... Interesuje mnie też po jakim czasie są te kontrole, czy np jak ktoś jest już dłużej czy też na początku. Kiedyś słyszałam od znajomej z zus, że wybierają losowo, ale druga z kolei zaprzeczyła. czy ma ktoś w związku z tym jakieś doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś