stszymon 22.04.06, 18:39 www.polonica.net www.polonica.net Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stszymon Re: www.polonica.net 22.04.06, 18:40 www.polonica.net www.polonica.net www.polonica.net Odpowiedz Link
stszymon Re: www.polonica.net 22.04.06, 18:40 www.polonica.net www.polonica.net www.polonica.net Odpowiedz Link
waldek58 Re: wwZAPRASZAM DO LEKTURY! 23.04.06, 09:46 Zgodnie z twoja zacheta poczytałem sobie coś nieco na tej stronie. I co znalazłem na tej stronie? Znalazłem liste episkopatu polskiego i wyszczególnione ich narodowści. I co okazuje sie? Cały episkopat za wyjatkiem paru biskupów jest pochodzenia żydowskiego. Czy z tym sie zgadzasz? Podaje link do tej twojej ulubionej strony, lista episkopatu znajduje sie na koncu listy.www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm Odpowiedz Link
farmad Re: wwZAPRASZAM DO LEKTURY! 23.04.06, 10:50 stszymon napisał: > może wreście Was oświecie Wpadłes we własne gówno. Jak wiekszość antysemitów jestes oszolomem katolickim. Strona do czytania której zachecasz jest wyjatkowo obrzydliwa i antysemicka. Nie czytałes jej dokładnie i nie wiedziałeś że na niej znajduje sie wiekszośc biskupów polskich jako Zydzi. I tak zrobiłeś z siebie wała Odpowiedz Link
nelsonek Re: www.polonica.net 22.04.06, 22:17 I znowu ten smiec zasmieca forum. To chyba ta slynna milosc do blizniego... Odpowiedz Link
miriam11 Re: www.polonica.net 23.04.06, 17:55 Obejrzałam sobie i uprzejmie informuję, że zgłosiłam tę obrzydliwą stronę do serwisu "Nigdy więcej". Serwis zajmuje się namierzaniem w sieci stron faszystowskich, ksenofobicznych, antysemickich itp. i podejmuje działania na rzecz zamykania takich gówien. Mam nadzieję, że tutaj też zadziałają. Odpowiedz Link
zoltra Re: www.polonica.net 23.04.06, 18:20 Przejrzałam sobie tą stronę i z tego co widzę to takie same teksty głosi mój nawiedzony wujaszek który z prawosławia przeszedł na katolicyzm. Z tego co wiem to jest to jakaś wspólnota która działa przy kk, totalne oszołomy . Odpowiedz Link
waldek58 Re: www.polonica.net 24.04.06, 08:09 Tę skandaliczną i antysemicką strone do czytania której zachęcał "stszymom" umieszczono prawdopodobnie na serwerach poza granicami Polski, wiec z jej zamknieciem mogą byc kłopoty. Odpowiedz Link