Dodaj do ulubionych

Mam dość...

10.01.06, 09:01
Mam dość ciagłych pytan z każdej strony jak sie czujesz?
Byłam w szpitalu 3 dni z powodu lekkich skurczy. Teraz jest wszystko dobrze i nie czuję sie najgorzej. Mam wrażenie że jestem winna wszystkiemu, bo wszyscy wokół mówią nic nie rób ,oszczędzaj sieitd. To co mam sie położyć i czekać aż urodzę, lekarz nie kazał mi leżeć plackiem a polegiwać.Wszystko mnie denerwuje. Już mi lepiej jak wam to powiedziałam
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anetakuc Re: Mam dość... 10.01.06, 09:18
      Trzymaj sie cieplutko. Zajmij sie soba pomyśl o przyjemnościach,może kup sobie
      coś do czytania. Musisz sie odprężyć. A to co najważniejsze to uśmiechaj sie to
      pomaga. Jak mozesz tylko to dbaj o swoją psychikę i już. Napisz na karteczce :
      JUŻ JEST OK_ LEKARZ NIE KAZAŁ MI SIE DENERWOWAĆ . Pozdrawiam Aneta
      • olcia1006 Re: Mam dość... 10.01.06, 09:25
        Anetko ja wiem że jest Ok. Ale an pytanie 10 raz jak sie czujesz dostaję wysypki. Co mam wszystkim mówić, że jest mi niedobrze, że słabo że mam skurcze, że nie mogę spać? Czy oni tego potrzebująconfused
        • martyna1985 Re: Mam dość... 10.01.06, 09:30
          Ale wiesz, jakby nikt się nie spytał to też czułabys się źle. To dobrze, ze są
          wokól ciebie mili, martwiacy się ludzie. Po prostu powiedz, że nie jestes chora
          tylko w ciąży i mozesz robić to co zawsze, tylko w mniejszym stopniu.
          POzdrawiami zdrowia życzęsmile
          • anetakuc Re: Mam dość... 10.01.06, 09:38
            Nieraz bywa tak że czy tak czy tak i tak byloby źle. Nasze organizmy są
            ogarnięte przez hormony i zmieniaja sie nasze poglądy łatwo sie złościmy i
            wogole.Ja myślałam zebyś taką kartkę napisala i pokazywala innym odrazu jak
            podejmą ten temat. W ramach rozluźnienia. Trzymaj się cieplutko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka