venise 10.01.06, 15:18 Dziewczyny! Mam pytanie- czy po braniu luteiny i bromergonu przybiera się na wadze? Chciałabym to wiedzie zanim zacznę brac osławione leki Dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wejda Re: tycie- luteina, bromergon 10.01.06, 15:31 ja akurat nie przytyłam, ale nie wiem jak u innych Odpowiedz Link Zgłoś
dziubekl Re: tycie- luteina, bromergon 10.01.06, 15:35 ja biore luteine i nie utylam Odpowiedz Link Zgłoś
malinka255 Re: tycie- luteina, bromergon 11.01.06, 15:03 a ja biore luteinę i już pytałam na forum, czy od tego się je więcej, bo mam wilczy apetyt; w pierwszej ciąży tez miałam apetyt, ale nie taki... ja uważam, ze luteina powoduje zwiększony apetyt, przez co tyje się. malinka Odpowiedz Link Zgłoś
venise Re: tycie- luteina, bromergon 11.01.06, 14:52 Może ktos jeszcze napisze o swoich doświadczeniach? Odpowiedz Link Zgłoś
anieczka79 Re: tycie- luteina, bromergon 11.01.06, 15:04 czesc, ja na początku ciąży zaczełam brać luteinę na podtrzymanie, ale ... zaczełam się bardzo żle czuć, cały dzień prawie spałam, a jak nie spałam to było mi niedobrze, wymiotowałam. Dodatkowo miałam taką huśtawke nastrojów, że mąż wysiadał - ryczałam z byle powodu. Dopiero po tygodniu się zorientowałam, że to po tym leku. Lekarz zmienił mi na Duphaston i wszystko w ciągu dwóch dni wróciło do normy. Drugiego leku nie znam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
1anna100 Re: tycie- luteina, bromergon 11.01.06, 19:54 Ja bralam luteine przez 2 m-ce 2 i 3 miesiac ciazy a chudlam nie tylam. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: tycie- luteina, bromergon 11.01.06, 16:55 brałam bromergon, bardzo krótko i nie przytyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
osioran Re: tycie- luteina, bromergon 12.01.06, 10:04 Ja biore luteine od poczatku ciaży -9 t.c i przytyłam juz 3 kg Bromergon brałam przez 1,5 roku przed zajciem w ciąze i tez przybyło mi pare kilo,koleżanka po bromergonie w ciągu roku była 6kg do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
kalinaaa1 Re: tycie- luteina, bromergon 12.01.06, 10:12 witam, ja bralam luteine do 4 miesiaca i bylo ok, nie mialam zwiekszonego apetytu i nie tylam szybko, raczej normalnie jak to w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś