annaszczesna7 19.01.06, 20:56 To był mój trzeci poród, ale też i najwspanialszy. Składam podziękowanie całemu personelowi szpitala w Brodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guzmania Re: Urodziłam!!! 19.01.06, 23:20 Gratulacje!!!Dziewczynka czy chłopiec?Ech, też chciałabym mieć to już za sobą.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
plusiak822 Re: Urodziłam!!! 20.01.06, 07:37 gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gra tulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratul acje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacje,gratulacj e,gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) ) ) ):) ):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
annaszczesna7 Re: Urodziłam!!! 25.01.06, 13:25 Witaj! Urodziłam dziewczynkę, ma imię Julia Marta, ważyła 3650 g, a mierzyła 54 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
renata9910 Re: Urodziłam!!! 20.01.06, 07:48 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Napisz cos wiecej jak znajdziesz chwilke. Ja bede rodzic w czwartek rano przez cesarke-to sa blizniaki chlopak i dziewucha. Jeszcze raz Gratuluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annaszczesna7 Re: Urodziłam!!! 25.01.06, 13:32 Moja córeczka - Julia Marta urodziła się 01.01 2006.z wagą 3650 g, a mierzyła 54 cm.Poród wspominam wspaniale, miałam masowaną szyjkę i kilka kroplówek na wywołanie, ale to nic w porównaniu ze szczęściem, jakie mam teraz przy sobie. Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla mamy i maluszków. Odpowiedz Link Zgłoś
pola712 Re: Urodziłam!!! 20.01.06, 07:52 GRATULUJE !!!!!!! Duzo zdrowia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: Urodziłam!!! 20.01.06, 08:28 Hej w Brodnicy?? Ja też jestem z Brodnicy GRATULACJE . Wiele słyszałam niestety złegoo tym szpitalu,a tu masz zadowolona Mama . Gratuluję raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: Urodziłam!!! 20.01.06, 08:28 Hej w Brodnicy?? Ja też jestem z Brodnicy GRATULACJE . Wiele słyszałam niestety złegoo tym szpitalu,a tu masz zadowolona Mama . Gratuluję raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś