Dodaj do ulubionych

21 tydzień

24.01.06, 11:41
Mija mi wlasnie 21 tc i chialabym aby dziewczyny ktore sa w tym samym
tygodniu co ja podzielily sie swoimi odczuciami i tp. Chialabym wiedziec jak
inne dziewczyny to przechodzą. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agsc77 Re: 21 tydzień 24.01.06, 14:28

Witam serdecznie!
      Ja jutro kończę 21 tydzień i zaczynam 22 (wg OM). Czyli jesteśmy w tym
      samym "wieku ciążowym" hihi. Narazie czuję się dobrze, choć juz brzuszek
      zaczyna dawać o sobie znać swoją ciężkością. Czy bierzesz jakieś leki porócz
      witaminek? Jak chcesz to pisz na piriva. Chwilowo kończę bo muszę lecieć do
      endokrynologa
      pozdrawiam przyszłe mamusie
      Aga
      • mycha79 Re: 21 tydzień 24.01.06, 14:52
        Hej dzis zaczęłam 22 tc. Czuję się świetnie. Biorę maternę (ale co drugi
        dzien), dzis odbieram wyniki morfologii, ostatnio byly super. Wiem już, że
        bedziemy mieli córeczkę (Zuzię). Jestem juz po połówkowym,malutka jest zdrowa i
        waży już ponad 0,5 kg. Ruchy czuję bardzo słabo i tylko wieczorem (nie
        codziennie) - kopniaczków na razie brak. No i sama nie wiem co jeszcze. Od
        poczatku przybyło mi ok 5 kg, brzuszek ślicznie rośnie. Pozdrawiam
        cieplutko smile
        • martulka79 Re: 21 tydzień 24.01.06, 16:02
          Witam! Ja jesem w 21 tyg. i nie wiem czy wszystko jest dobrzesad pobolewa mnie
          brzuch, biore fenoterol i materne. Czuje juz dzidziusia, jak sobie plywa i
          czasami kopnie.Martwia mnie te bole brzucha, ale mam nadzieje, ze to tylko
          dlatego, ze rosnie!!!
    • warta5 Re: 21 tydzień 28.01.06, 10:19
      U mnie brzuch jeszcze nie tak bardzo widoczny. Na plusie 3,5 kg, samopoczucie
      rozne, ale raczej z tendencja do slabego. Nie mam szczegolnych checi
      kulinarnych, na poczatku to byl prawdziwy jadlowstret z megamdlosciami. Teraz
      nie moge z kolei zjesc za duzo, bo od razu mam wrazenie, ze pekne, jedzenie
      stoi gdzies w przelyku i dochodza straszne niestrawnosci. Czasami obiad czuje
      caly dzien. Mam mniej sil niz kiedys i chustawke nastrojow. Na dodatek wlasnie
      jestem chora. Maz zarazil mnie jakims wirusem. Walcze z temperatura, kaszlem,
      katarem i bolem gardla. Bola wszystkie kosci. Siedzie w domu od trzech dni.
      Pozdrawiam Was serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka