magdamag 28.01.06, 11:15 MAM TAKIE JAKIEŚ DZIWNE OBJAWY - PEŁNY, BRZUSZEK, JAKIŚ TAKI STRASZNIE CIĘŻKI, BOLĄCE JAJNIKI, I WIECZNIE COŚ NIE TAK - NI TO ZGAGA, NI TO MDŁOŚCI... NA TEŚCIE NIC NIE WYSZŁO. CO TO MOŻE BYĆ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus122 Re: CZY TO BEJBIŚ??? 28.01.06, 11:25 ja testy robiłam dwa, jak już byłam prawie m-c w ciąży, dopiero 3 wyszedł pozytywny, także może być to ciąża...ja na początku nie mogłam patrzeć np. na chleb, co wydawało mi się dziwne, bo zawsze lubiłam kanapki, teraz jestem w 3 m- cu ciąży, po miesiącu bejbika nawet lekarz nie widział na usg, dopiero teraz, więc posłuchaj swojego ciała, a będziesz wiedziała. ja miałm też taki (do tej pory mam)metaliczny nieprzyjemny smak w ustach, niczym go nie można zajeść, a bolą cię piersi, albo czujesz takie ciągnięcie na dole brzucha jak przed okresem?a okres dostałaś?pewnie jeszcze nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
majlandia Re: CZY TO BEJBIŚ??? 28.01.06, 11:34 widzę, że kolejna osoba ma ten sam problem. Mam podobne objawy i też test wyszedł negatywny. a okres się spóźnia. Trzeba jeszcze poczekać - może to nie paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
magdamag Re:do agus122 28.01.06, 11:39 Tzn: przez cały czas mam wrażenie jakbym miała okres. okras miałam 7 -14 ale tyle co "kot napłakał". Najgorsze jest to że biore pigułki Microgynon 21, ale z drugiej strony choruje na cukrzyce, więc może moja choroba wpłynęła jakoś na antykoncepcje...sama nie wiem, ustaliłam juz sobie wizyte, ale dopiero na 16stego grudnia,hmmm co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re:do agus122 28.01.06, 11:41 choroba nie, ale mogły leki przeciwcukrzycowe Odpowiedz Link Zgłoś
patinka6 Re: CZY TO BEJBIŚ??? 28.01.06, 12:25 a jak z miesiaczką? juz po term,inie, czy jeszcze czekasz? najpewniej test zrobic po terminie przypadajacej miesiaczki. Tez bolal mnie brzuch jak na okres, a teraz juz czekamy na nasze malenstwo..))) tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20060824/dt/6/k/6b6c/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
magdamag Re: odp do patinka6 28.01.06, 12:41 te objawy mam od "przedświąt'. Więc czekałam na miesiączke, wieżąc że wszystko sie wyjaśni, ale tak jak pisałam , tej miesiączki było tyle co nic. pozatym przez cały czas biorę pigułki, ale (tak jak pisałm )choruje tez na cukrzycę i nie wiem czy nie mogłoby to mieć jakiegoś wpływu na antykoncepcje - mój ginekolog w momencie przepisywania, mówił że "niezabardzo, raczej nie, na pewno nie..." więc nie wiem co się dzieje - a brzucho większe takie i cięższe i uczucie wiecznego okresu. przypominam że test wyszedł negatywnie.pozdrawiam Ciebie i Bejbisia Odpowiedz Link Zgłoś