Dodaj do ulubionych

CZY TO BEJBIŚ???

28.01.06, 11:15
MAM TAKIE JAKIEŚ DZIWNE OBJAWY - PEŁNY, BRZUSZEK, JAKIŚ TAKI STRASZNIE CIĘŻKI,
BOLĄCE JAJNIKI, I WIECZNIE COŚ NIE TAK - NI TO ZGAGA, NI TO MDŁOŚCI... NA
TEŚCIE NIC NIE WYSZŁO. CO TO MOŻE BYĆ?
Obserwuj wątek
    • agus122 Re: CZY TO BEJBIŚ??? 28.01.06, 11:25
      ja testy robiłam dwa, jak już byłam prawie m-c w ciąży, dopiero 3 wyszedł
      pozytywny, także może być to ciąża...ja na początku nie mogłam patrzeć np. na
      chleb, co wydawało mi się dziwne, bo zawsze lubiłam kanapki, teraz jestem w 3 m-
      cu ciąży, po miesiącu bejbika nawet lekarz nie widział na usg, dopiero teraz,
      więc posłuchaj swojego ciała, a będziesz wiedziała. ja miałm też taki (do tej
      pory mam)metaliczny nieprzyjemny smak w ustach, niczym go nie można zajeść, a
      bolą cię piersi, albo czujesz takie ciągnięcie na dole brzucha jak przed
      okresem?a okres dostałaś?pewnie jeszcze nie wiesz?
      • majlandia Re: CZY TO BEJBIŚ??? 28.01.06, 11:34
        widzę, że kolejna osoba ma ten sam problem. Mam podobne objawy i też test
        wyszedł negatywny. a okres się spóźnia. Trzeba jeszcze poczekać - może to nie
        paranojasmile
      • magdamag Re:do agus122 28.01.06, 11:39
        Tzn: przez cały czas mam wrażenie jakbym miała okres. okras miałam 7 -14 ale
        tyle co "kot napłakał". Najgorsze jest to że biore pigułki Microgynon 21, ale z
        drugiej strony choruje na cukrzyce, więc może moja choroba wpłynęła jakoś na
        antykoncepcje...sama nie wiem, ustaliłam juz sobie wizyte, ale dopiero na
        16stego grudnia,hmmm co robić?
        • amwaw Re:do agus122 28.01.06, 11:41
          choroba nie, ale mogły leki przeciwcukrzycowe
    • patinka6 Re: CZY TO BEJBIŚ??? 28.01.06, 12:25
      a jak z miesiaczką? juz po term,inie, czy jeszcze czekasz? najpewniej test
      zrobic po terminie przypadajacej miesiaczki. Tez bolal mnie brzuch jak na
      okres, a teraz juz czekamy na nasze malenstwo..wink)))

tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20060824/dt/6/k/6b6c/preg.png
      • magdamag Re: odp do patinka6 28.01.06, 12:41
        te objawy mam od "przedświąt'. Więc czekałam na miesiączke, wieżąc że wszystko
        sie wyjaśni, ale tak jak pisałam , tej miesiączki było tyle co nic. pozatym
        przez cały czas biorę pigułki, ale (tak jak pisałm )choruje tez na cukrzycę i
        nie wiem czy nie mogłoby to mieć jakiegoś wpływu na antykoncepcje - mój
        ginekolog w momencie przepisywania, mówił że "niezabardzo, raczej nie, na pewno
        nie..." więc nie wiem co się dzieje - a brzucho większe takie i cięższe i
        uczucie wiecznego okresu. przypominam że test wyszedł negatywnie.pozdrawiam
        Ciebie i Bejbisia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka