studentka_psychologii 28.01.06, 18:33 Witam Jestem studentką psychologii. Bardzo proszę o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej na temat macierzyństwa: magisterska.ovh.org Serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betunia80 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 28.01.06, 19:27 wypelnilam mam nadzieje ze Ci pomoglam choc troszke Odpowiedz Link Zgłoś
ania_114 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 28.01.06, 19:30 ja tez wypelnilam .Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 28.01.06, 19:32 Rowniez wyslalam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babeczka77 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 28.01.06, 19:48 hej! mam nadzieję, że pomoge w napisaniu pracy.powodzenia na obronie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gumisia02 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 28.01.06, 19:50 wysłałam pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
estrellia Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 28.01.06, 19:58 poslalam rowniez. mam nadzieje, ze sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1975 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 28.01.06, 20:18 wyslalam :0) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa7619 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta UWAGI 28.01.06, 20:22 Witam, ankiete wypelnilam, ale prosze zwroc uwage na pytania na stronie 4; wg mnie powinna byc jeszcze jedna odpowiedz do wyboru np. 'nie wiem', bo ja nie wiem czy bede potrafila rozpoznac placz mojego dziecka, czy tez nie wiem jak bede sobie radzic z przewijaniem itp. i tak naprawde odpowiedzi na te pytania w moim przypadku są nieprawdziwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1005 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta UWAG 28.01.06, 20:33 wypełnłam i pospisuję sie pod sugestia "nie wiem" w odpowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
wejda Zle skonstruowana ankieta 28.01.06, 20:37 niestety wyniki, które otrzymasz z ankiety będą niewiarygodne, gdyż ankieta jest źle skonstruowana...Dotyczy to str. 4 np.zdanie " Nie będę miała problemów z ubraniem dziecka "- zanaczajac odp.TAK- przyjęłam,że to zdanie jest prawdziwe; natomiast gdy zaznaczę odp. NIE- również mogę uznać, iż zdanie będzie brzmiało- nie, nie będę miała problemów.... Dlatego myślę że przydałby się wstęp objaśniający, ora możliwość odpowiedzi tak /nie/ nie wiem/chyba tak/chyba nie Mimo wszystko dość ciekawe badanie- NIE ZAPOMNIJ PODAĆ WYNIKÓW SWOICH BADAŃ pozdrawiam- absolwentka pedagogiki Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Zle skonstruowana ankieta 29.01.06, 21:13 Również wypełniłam. Ale zgadzam się tutaj z przedmówczyniami. Brakuje odpowiedzi "nie wiem". Jak również podpisuję się pod prośbą o podaniu wyników badań. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dasia_p Re: Zle skonstruowana ankieta 30.01.06, 09:07 Podpisuję się pod uwagmi dotyczącymi pytań na str. 4. Brak odpowiedzi "nie wiem" sprawia że ankieta nie będzie wiarygodna. Sama skończyłam studia pedagogiczne i uważam, że pytania na str. 4 są bezsensowne dla kobiet będących w ciąży po raz pierwszy i nie mających styczności z małymi dziećmi. W tej sytuacji powinien być uwzględniony podział na kobiety ciężarne po raz 1,2,3.., lub trzeba zastosować pytania otwarte. Ja odpowiadając TAK lub NIE nie dałam Ci wiarygodnej odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
patti84 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 28.01.06, 22:42 podpisuje sie pod sugestia do str 4-tej. ankiete oczwiscie wypelnilam, ale faktycznie, moze ona byc nie do konca zgodna z prawda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marciazab Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 29.01.06, 01:33 Wypelnilam. Pozdrawiam ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
hania_szala Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 29.01.06, 10:33 wypelnilam ale podpisuje sie pod uwagami do str 4, w mim przypadku odpowiedzi sa nieprawdziwe w zwiazku z brakiem mozliwosci wyboru innej odpowiedzi np nie wiem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia256 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 29.01.06, 11:15 Witam niedawno sama broniłam swoją pracę magisterską więc wypełniłam juz twoją ankietę i życzę ci powodzenia.Pozdrawiam.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kejti_82 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 29.01.06, 12:38 witam dołączam się do "krytyki" strony 4 tej ankiety. W moim przypadku odpowiedzi również nie są prawdziwe, bo nie wiem jeszcze, czy będę umiała sprawić, że dzidziuś się poruszy, bo jeszcze nie czuję pierwszych ruchów, nie wiem, czy będę umiała go na początku przewijać, czy też nie będę potrzebowała pomocy np. mamy, bo nigdy tego jeszcze nie robiłam. itp., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma75 chciałam wypełnić 29.01.06, 14:13 Chciałam wypełnić, ale poddałam się na stronie 3. Kiepsko skontruowana moim zdaniem. Zbyt zawiła. Więcej uproszczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: chciałam wypełnić 29.01.06, 20:12 Mam identyczne zdanie. Po prostu się poddałam... Odpowiedz Link Zgłoś
linka555 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 29.01.06, 21:05 Wypełniłam również, pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1234 Re: Badania do pracy magisterskiej, ankieta 29.01.06, 21:53 też się niestety poddałam, podpisuję się pod uwagami do str. 4. Odpowiedzi byłyby nieprawdziwe, sama do pracy mgr przeprowadzałam ankietę i z doświadczenia mogę powiedzieć, że ta jest jednak niedopracowana. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś