Dodaj do ulubionych

Ból gardła??

02.02.06, 11:00
Mam pytanie . Strasznie mnie boli gardło , mam popuchniete migdały , moze
znacie jakies domowe przepisy na to?? Niecierpie faszerowac sie
proszkami....DZIEKUJE....
Obserwuj wątek
    • zuzieczka33 Re: Ból gardła?? 02.02.06, 12:38
      ja też ostatnio mam ten problemsad
      Pomaga płukanie gardła ciepło-letnią wodą z solą, na szklankę łyżeczkę, albo i
      łyżkę, obrzydliwe, ale od razu czuć ulgę i ponoć wodą utlenioną, na zakrętkę od
      pasty wlać wodę utlenioną i płukać gardło, a potem wodą z kranu wypłukać usta,
      ale gardła już nie. Sama tego nie próbowałam, ale dziś mam zamiar, ponoć pomaga.
      Powodzonka! I kurujmy się!!!smile
    • figi331 Re: Ból gardła?? 02.02.06, 12:50
      Spróbuj płukać gardło coca-colą (bez połykania;-D) albo płynem do płukania ust
      (np colgate). Mi przeszło po płynie. Niezłe są też cukierki tantum verde do
      ssania. Pozdrawiam!
    • ajla1 Re: Ból gardła?? 02.02.06, 12:57
      To mój częsty problem. Bardzo polecam Gagrgarin- do płukania gardła mozna kupić
      w aptece, to jest sól tylko że nie pozostawia tak okropnej zgagi jak ta zwykła
      kuchenna-mi zawsze pomaga tylko daje mniej wody a więcej proszku-Pozdrawiam.
    • anagram2 Re: Ból gardła?? 02.02.06, 12:58
      ja mam katar i ból gardła obecnie. biorę tantum verde i duzo piję mleka z
      miodem. na razie nie kaszlę. dobry jest syrop z cebuli ale mi się skończył.nie
      chce mi sie robic bo to płaczliwa robota. gardło prawie przechodzi.
      • iwonka232 Re: Ból gardła?? 02.02.06, 13:08
        Dzieki dziewczyny godzine temu wypilam mleko z miodem i czosnkiem , ochyda ale
        troszke pomogło wasze propozycje tez wyprubuje !!!!!
    • magdalenka13 Re: Ból gardła?? 02.02.06, 13:26
      Współczuje, mam ten sam problem, meczę się z tym juz od kilku dni. Od wczoraj
      zaczęłam płukać gardełko ziółkami- SEPTOSANEM. Wskazania:ostre i przewlekłe
      stany zapalne błon śluzowych jamy ustnej i gardła. Pomocniczo w zapaleniu
      dziąseł i migdałków, anginie. Naprawdę działa i przynosi ulgę wink. Pozdrawiam i
      duużo zdrowia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka