aniak302 28.02.06, 11:21 cztery dni spóźnia mi się miesiączka, (zawsze miałam regularne cykle) natomiast strasznie bolą mnie piersi, jak przed miesiączką, czy istnieje prawdopodobieństwo ciąży pomimo tych bóli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara-monika Re: pytanie 28.02.06, 11:26 Hejka! Z ciażą tak bywa na początku, ze ma sie bolące piersi i uczucie jakby okres sie zbliżał, ale sie nie pojawił. Mozliwe ze jesteś w ciązy Ale czy to byłaby dla ciebie dobra wiadomość? Mozliwe tze ze to tylko stres. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
aniak302 Re: pytanie 28.02.06, 11:28 dobra hmmm chyba tak, bo w końcu mam 29 lat więc już czas, ale prawdę mówiąc jest to dla mnie szok, jak myślisz czy zrobić test na dniach? Odpowiedz Link Zgłoś
eve_23 Re: pytanie 28.02.06, 11:29 na dwoje babka wróżyła. test i gin by wiedzieli najlepiej, zalezy w którym dniu cyklu jestes Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: pytanie 28.02.06, 11:32 Jak już minął termin spodziewanej miesiączki to zrób sobie test ciążowy i będziesz wiedziała. Mnie na tym etapie (niepewności) piersi bolały o wiele bardziej niż normalnie przed miesiączką. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aniak302 Re: pytanie 28.02.06, 11:36 misiączkę miałam dostać 24 Lut, a piersi rzeczywiście już dawno tak mnie nie bolały jak teraz... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sara-monika Re: pytanie 28.02.06, 11:52 Nie czekaj dłuzej tylko biegnij do apteki po test, a jutro rano zrób i dowiesz sie POWODZENIA bd.lilypie.com/F2cdp1/.png/obrazek.gif[/obrazek] Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: pytanie 28.02.06, 12:58 Stawiam na ciaze W moim przypadku bylo tak, ze piersi byly obolale, nabrzmiale i bardzo wrazliwe. Brzuch bolal mnie jak na okres. Z testem poczeklam zdaje sie, ze 5-7 dni, ale ja mialam ostatnia miesiaczke na poczatku lipca i bralam pod uwage zmiane klimatu z racji wakacyjnych wojazy. No i mialam remont domu - wiec stres byl ogromny Dlatego czekalam troche dluzej na potwierdzenie moich przypuszczen. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak302 Re: pytanie 28.02.06, 13:04 dzięki za odpowiedź...poczekam do jutra z testem, prawdę mówiąc jestem przerażona, pomimo tego, że świadomie strarałam się o dziecko tylko nie wiedziałam, że to może tak szybko się stać biorąc pod uwagę z trudności zajścia w ciąże w tych czasach Odpowiedz Link Zgłoś