Dodaj do ulubionych

gdzie kupić podkłady poporodowe?

03.03.06, 14:05
proszę o podpowiedź gdzie się można w nie zaopatrzyć i ile mniej więcej
kosztują i jak dożo trzeba ich mieć? Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • dorosa79 Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 14:09
      Ja kupię w aptece tzw. pieluchy poporodowe Bella na początek ze 2 paczki 10 szt
      w jednej kosztują gdzieś 4 zł za paczke
      • sienaa Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 14:16
        serdeczne dzięki za odpowiedź
    • anulka772 Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 14:17
      Kup pieluchy Bella dla dzieci, dostępne w aptece. wyglądają jak duże podpaski. kosztują od 3,20 zł- 10 szt., spotkałam też za 4,25 zł. cena zależy od apteki. Myślę że 3- 4 paczki wystarczą, najwyżej dokupisz. pozdrawiamsmile
      • joasia33 Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 14:23
        Tak jak pisze anulka772, kup pieluch Bella dla dzieci, wyglądają jak zmutowane
        podpaski smile. Ja kupiłam w hurtowni z artykułami dla dzieci, wystarczyły 3 paczki.
        Pozdrawiam
    • mfka Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 15:02
      Dziś właśnie byłam w aptece po podkłady, myśłałam,że kupię podkłady-pieluchy
      dla dzieci Bella (wyglądają jak podpaski giganty!),ale pani w aptece doradziła
      mi podkłady SENI Lady - są ponoć bardziej chłonne i z lepszego materiału niż
      Bella (przewiwne i nie odparzają). W paczce jest 15 szt. - koszt 15 zł.
      • grubaska20 Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 15:15
        miałam zwykłe belli. naprawdę, te podkłady wymienia się tak często, że nic nie
        zdąrzy się odparzyć!!smilea kiedy już nie ma potrzeby tak częstego zmienia
        podkładów, wystarcza już po prostu długie podpaskismile
    • simonkapl Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 15:19
      A ja kupilam zwykle podpaski na noc, i to nawet niedrogie.Mysle, ze i tak bede
      je wymieniac tak czesto, ze jakis tam super chlonnych nie potrzebuje.Mam
      nadzieje, ze mi wystarcza.
      • maja42 Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 21:35
        No nie wiem, życze Ci żeby wystarczyły. Ja pierwsze 3 dni po porodzie jak
        stawałam na nogi to ze mnie dosłownie chlustało i podkład belli był cały
        przesiąkniety od razu a i po nogach mi ciekło. Tak bywa niestety. Potem uzywałam
        jeszcze tych belli przez jakiś tydzien i dopiero przeszłam na podpaski na noc.
        Teraz kupiłam sobie na początek 4 paczki.
        Mozna tez je kupić w smyku i w sklepach internetowych.
        • simonkapl Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 04.03.06, 14:53
          Ja mam wlasnie takie na noc, duze.Ale jakby co, wysle meza i dokupi, albo sama
          jeszce dokupie teraz.W sumie lepiej byc zabezpieczonym.Pozdrawiam
      • simonkapl Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 04.03.06, 14:54
        Chyba faktycznie kupie, chociaz jak tak chlusnie, to i te wielkie na nic sie
        zdadza.Pozdrawiam
    • jola261 Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 15:22
      w aptece
      • agaa5 Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 16:12
        Belli są dobre. Możesz na początek kupić ze 4-5 opakowań. Potem na końcówkę
        połogu wystarczą Ci normalne podpaski.
        Pozdrawiam Aga
    • ares1976 Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 18:27
      ja płaciłam 4,50 za paczkę w sklepie medycznym.
      • misspigy Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 03.03.06, 20:56
        a ja w szpitalu dostałam podkłady szpitalne (całe 4 dni) a w domu używałam już
        długich podpasek...
        • joasia33 do: simonkapl 04.03.06, 00:23
          Kup sobie wieksze, naprawdę! Ja też tak myslałam, bo miałam mieć cc, więc
          zdawało mi się, że krwawienie bedzie mniejsze. Haha. Owszem, ogólnie nie było aż
          tak straszne, ale 2 razy przy wstawaniu z łóżka tak mi chlupneło, że zalałam
          wszystko. I z tego, co zaobserwowałam, to jest to raczej standardsmile)
    • cholmin Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 04.03.06, 09:14
      Najpierw zapytaj w szpitalu, czy masz mieć swoje - ja kupiłam a w szpitalu i
      tak kazali mi używać szpitalnych(nieograniczona ilość) - a te bella mogą się do
      tych szpitalnych "schować".
      Pozdrawiam
    • prysku.prysku.po.pysku Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 05.03.06, 08:11
      W aptece, ale to tak bardzo ciezko sie domyslic, ze az na forum trzeba zakladac
      nowy watek.
    • slonko-89 Re: gdzie kupić podkłady poporodowe? 05.03.06, 11:43
      Wiesz co prysku.... odczep sie wydaje mi sie ze po to jest to forum zeby
      zadawac pytania. Mi tez sie przydal ten watek i mysle ze nie jednej kobiecie.
      jak nie masz co robic to pograj sobie w jakas gre a nie wchodzisz na forum dla
      doroslych.nie wydaje mi sie ze jestes dorosla bo twoje odpowiedzi swiadcza o
      twojej niedojrzalosci.
      • knabino dobra wola i kultura 05.03.06, 14:02
        Popieram słonko 89 !!! Osoby, które wypowiadają się na forum po to tylko, żeby
        kogoś wyśmiać i tym samym podnieść swoje mniemanie o sobie (widocznie stasznie
        niskie) powinny być piętnowane za takie zachowanie. Mam już dość czytania
        tasiemcowych wątków, które mnie zainteresowały swoim tematem, a które robią się
        BEZSENSOWNIE długie z powodu zupełnie niepotrzebnych komentarzy osób
        NIEZAINTERESOWANYCH I ZŁOŚLIWYCH. Żeby wyłuskać wartościowe informacje trzeba
        czasem przechodzić przez wiele wypowiedzi nie na temat. Takim paniom dziękujemy!
        • prysku.prysku.po.pysku Re: dobra wola i kultura 06.03.06, 07:18
          Wow. Razem chodzicie na OAZE? Coz za silna grupa samozwancza. Jestem pod
          wrazeniem zbiorowej histerii.
      • prysku.prysku.po.pysku [...] 06.03.06, 07:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • knabino ... 08.03.06, 14:25
          Też kiedyś taka byłam. Pozdrawiam.
    • schiriou w aptece 05.03.06, 22:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka