Dodaj do ulubionych

blizna po cesarce

05.03.06, 21:51
mam pytanko? wiem, że prawdopodobnie będe miała cc ...
w którym miejscu przebiega cięcie i czy jest pozniej widoczne np w kostiumie kapielowym ( takim z majteczkami bikini smile wiem że to tylko estetyka ale lubię być przygotowana )
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • plusiak822 Re: blizna po cesarce 05.03.06, 21:52
      blizna jest niziutko,zaraz nad włoskamismilespokojnie bedziesz mogla nosic bikinismile
    • neonatus51 Re: blizna po cesarce 05.03.06, 21:53
      Cięcie jest niewielkie,ponad spojeniem łonowym,z czasem staje się prawie
      niewidoczne.I nie widać blizny nawet w bikinismile
      Pzdrawiam!
      tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20726;28/st/20060523/dt/6/k/26a5/preg.png
    • toskaa Re: blizna po cesarce 06.03.06, 09:11
      Dzięki za odpowiedzi. Bardzo mnie stysfakcjonuje tak niskie cięcie ... wink))
      dziecko jest najwazniejsze ale miałam estetyczne dylematy ...
      • kasiadove Re: blizna po cesarce 06.03.06, 12:36
        Ja byłam zaskoczono ze blizna jest tak mała. Po prostu czerwona kreska, na
        początku trochę twarda. Nie ma się czym przejmować smile
    • toskaa Re: blizna po cesarce 06.03.06, 15:14
      mnie trochę zaniepokoił ten post
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=37947500

• mfka Re: blizna po cesarce 06.03.06, 15:18
        Nie ma reguły. Niektóre nie miały cesarki, ani nawet nie rodziły a mają taki
        nawis,że trudno opisać! Skąd można wiedzieć czy nawis jest efektem cesarki czy
        ogólnie "pamiątki" po ciąży. Może po naturlanym też miały by nawis.
        • fruzik Re: blizna po cesarce 06.03.06, 17:03
          kiedy chcesz w tym kostiumie smigać? jak w przyszłe wakacje to ok, natomiast
          nastaw się, ze po cc brzuch wygląda jak po wielkiej bitwie, jest zasiniony,
          jest nawis skórny, jest sflaczały. dopiero po kilku miesiacach wraca do normy.
          sadze, ze takiego nawisu po naturalnym nie ma, on powstaje w wyniku zszycia
          skóry, caly brzuch jest po prostu nad blizną. wygląda to brzydko i niestety nie
          mija po 6 tygodniach, trzeba się uzbroic w cierpliwosc.
          • mokrasa Re: blizna po cesarce 06.03.06, 17:36
            Ja jestem 4 miesiące po cesarce i mam już normalnie wyglądający brzuch (już
            chyba od ponad miesiąca). No może nie wszystko się jeszcxze dopina, ale nic nie
            wisi i skóra wygląda normalnie. Ale od razu po wyjściu ze szpitala stosowałam
            żel poporodowy Musteli - chyba działa
          • kasiadove Re: blizna po cesarce 06.03.06, 18:53
            Ja tam siniaków nie miałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka