iwonka232 09.03.06, 13:44 Juz niedaje rady , niemoge od czterech dni tak bardzo mnie boli głowa , ale dzisiaj to juz przechodzi pojecie , nawet zjadłam apap i nic nie pomogło .Moze macie jakies rady co z tym zrobic ?? Prosze napiszcie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ade1 Re: Ból głowy 09.03.06, 14:11 ja w skrajnych momentach bralam 2 tabletki panadolu ekstra+ mocne wcieranie amolu , polozyc sie , czasami pomagalo Odpowiedz Link Zgłoś
madziasm Re: Ból głowy 09.03.06, 14:43 Ja tez miewam dosc czesto bole glowy. Najczesciej pomaga mi Apap lub Parecetamol czopek plus wcieranie amo0lu. Czasem proboje tez kawe z wcisnietym sokiem z cytryny- ochyda ale czasami pomaga. Towarzysza moim bolom glowy mdlo0sci wiec jem wtedy tylko sucharki kisielki i suche buleczki. Najlepiej jak biore lek od razu jak poczuje lekki bol glowy wtedy bywa ze pomaga mi juz pol apapu. Dodam ze przed ciaza bralam silniejsze leki nawet dozylne. Najlepiej nie dopuscic do rozwoju bolu i szybko cos wziasc. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: Ból głowy 09.03.06, 16:36 a ja miewam takie migreny że ide spać bo nie da rady niczym bólu uśmierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
sja75 Re: Ból głowy 09.03.06, 20:17 a zmierzyłas cisnienie? powiedz o tym swojemu lekarzowi! Odpowiedz Link Zgłoś