agunia0716 16.03.06, 20:47 czy ktoras z was zazywa witaminek feminatal,jakie macie opinie o tym zestawie witamin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcarin Re: witaminki feminatal n 16.03.06, 20:54 Ja lykam te witaminy od konca I-szego trymestru (teraz skonczylam 36tc). Nie mam porownania z zadnymi innymi, bo to jedyny zestaw, jaki biore. Wlosy mi nie wypadaja (przynajmniej nie jakos potwornie), maja ladny polysk, czuje sie dobrze - nie mam po nich mdlosci, co ponoc po innych witaminach moze sie zdarzac, ale ostatnio w badaniach wyszlo, ze mam niedobory magnezu - ale ginka tlumaczy to tym, ze juz "sie zuzylam" i to normalne. Mam lykac magnez dodatkowo. Slyszalam opinie innych osob bioracych ten preparat i wynika z nich, ze jest to calkiem niezly zestaw, bo np. wieksosci dziewczyn bylo niedobrze po innych witaminach i lekarze zmieniali im wlasnie na Feminatal i wszystko bylo OK. Poza tym nie maja jakiejs zwariowanej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
monia853 Re: witaminki feminatal n 16.03.06, 21:01 ja biorę od prawie dwóch miesięcy i jak na razie ze mna i z dzidziulkiem jest wszysto w porządku i czuje sie bardzo dobrze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 Re: witaminki feminatal n 16.03.06, 21:59 przyzwoita cena ok 31zł starcza na 2mc. nie sa trudne o przełkniecia. ogólnie czuje sie po nich dobrze włosy rosną jak szalone paznokcie też Odpowiedz Link Zgłoś
zara11 Re: witaminki feminatal n 16.03.06, 22:34 nie zawiera ani grama wapnia - jednego z najwazniejszych skladnikow dla ciezarnych. zmienilam go na prenatal, ktory kosztuje ok.30 zl. za opakowanie 100sztuk, a wiec na ponad 3miesiace. nie wywoluje u mnie skutkow ubocznych, a po feminatalu swedziala mnie skora na plecach, odstawilam - przestaly. poza tym sadze, ze "szalony" wzrost wlosow, to raczej kwestia hormonow, a nie witamin. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś