asiuleczka_kubeczka 19.03.06, 09:35 co na zgage?? strasznie mnie meczy i po slodkim i po kwasnym i po innych rzeczach tez... do lekarza ide dopiero w srode wiec zapytam, ale poki co musze jakos zyc macie moze jakies dobre, sprawdzone sposoby?? jestem w 37 tyg ciazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sja75 Re: ZGAGA 19.03.06, 09:48 ułóz sie wyżej na poduszkach,jedz cześciej a w mniejszych ilosciach,nie najadaj sie zbyt obficie na noc,mrozony ananas do ssania,pij duzo wody,soki rozcienczaj- jak do tej pory u mnie skutkuje.łagodzaco działaja tez banany.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patipomoz Re: ZGAGA 20.03.06, 17:42 mnie pomagało Rennie w ilościach hurtowych, mojej znajomej woda Zuber. trzymaj się, już niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
fink4 Re: ZGAGA 19.03.06, 09:49 Można jeść wszystkie środki zobojętniające kwasy żołądkowe - Malox, Reni, Alugastrin. Natomiast NIE wolno takich wpływających na zmiejszenie wydzielania soków żołądkowych, jak Ranigast, Ranimax itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: ZGAGA 20.03.06, 01:44 Zgadzam się, Rennie - nic innego mi nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
ahoff Re: ZGAGA 20.03.06, 01:42 Znam ten bol. W moim przypadku sprawdza sie wypicie kilku lykow coca-coli Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna19764 Re: ZGAGA 20.03.06, 09:36 Zgadzam się najlepsze są tabletki Renie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnetos Re: ZGAGA 20.03.06, 12:55 Przeczytałam w poradniku dka ciężarówek i sprawdziłam na sobie: pół łyżeczki delikatnej musztardy, ja wypróbowałam delikatesową Pudliszek, pomaga naprawdę b. szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
bogata1 Re: ZGAGA 20.03.06, 15:15 Polecam wodę mineralną Zuber dostępna w kartonach 5 litrów, ale ostrzegam smakuje jak "zgniłe jaja" ale mi pomaga, po co faszerować się środkami farmakologicznymi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziu1 Re: ZGAGA 20.03.06, 16:14 Chyba najzdrowszym sposobem jest kubek ciepłego mleka, o ile lubisz oczywiście... Mi zawsze pomaga. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meg241 Re: ZGAGA 20.03.06, 16:27 Ja piłam poł szkalnki zimnego mleka, ciepłego nie jestem w stanie przełknąc albo jadłam troche migdałow. Zawsze pomagało. Magda Odpowiedz Link Zgłoś