zuza8 22.03.06, 20:51 Witajcie! Jestem w 12 tygodniu i czuję, że mam twarde podbrzusze. Kiedyś brzuszek był miękii, nie mam bóli, żadnych plamień, ale martwię się bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza8 Re: twardy brzuszek????? 22.03.06, 21:56 Naprawdę żadna się nie oreintuje??? (( Odpowiedz Link Zgłoś
bialka Re: twardy brzuszek????? 22.03.06, 21:58 Hej! A co na to lekarz? Może musisz polezec, albo brać coś na rozluźnienie, choć w tym tyg za wcześnie np na fenoterol. A moze ty po prostu tak masz? Macica rosnie, mięśnie zwarte i nie chcą sie rozciagnac? zapytaj gina. Ja od 19 tyg brałam 1/4 fenoterolu i isoptin, ale juz mi przeszło i odstawiłam. Brzuch mi twardniał też w poprzedniej ciaży. Obecnie głównie pod wpływem stresu. Jak mam spokojne dni, mało ruchu, nie myśli nawet o napinaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: twardy brzuszek????? 22.03.06, 22:11 > Jestem w 12 tygodniu i czuję, że mam twarde podbrzusze. zuzanko, tak jak napisałaś to 12 tydzień dziecko rośnie a wraz z nim macica. Kiedyś brzuszek był > miękii, nie mam bóli, żadnych plamień, ale martwię się bardzo. no bo wcześniej dziecko było kilkumilimetrową fasolka a teraz kilkucentymetrowym człowieczkiem, Jeżeli bardzi cię niepokoi twój twardy brzuszek zawsze możesz porowmawiać z ginem. Proponuję lekturę lub strony o rozwoju ciąży i wzroście dziecka polecam np kalendarz ciąży pampersa. Bardzo fajny zaraz wkleję linka Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: twardy brzuszek????? 22.03.06, 22:14 oto link)) niemowle.onet.pl/1095942,8,1,1120,7551,wszystko.html Odpowiedz Link Zgłoś