beczek2 28.03.06, 14:04 Dziewczyny poszukuję jakiś fajnych szmateksów dla ciężarnych w W-wa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misspigy Re: Ciucholandy 28.03.06, 14:24 no właśnie ja wczoraj zrobiłam zakupy w lumpexie - super ciuszki - tylko ukrywam przed mężem, bo on uważa, że w ten sposób do domu świerzb i grzybicę przywlekę. Prałam te ubranka 2 razy w persilu, płukałam w Lenorze, prasowałam, wiszą od wczoraj na balkonie... ale i tak zalatują tymi środkami chemicznymi. Jak się tego zapaszku pozbyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
doris991 Re: Ciucholandy 28.03.06, 16:10 hi kupiłam 2 pary spodni w sklepie w al Jerozolimskich- w pobliżu hotelu Mariott- w stronę Placu Zawiszy- z tym że nie jest to "specjalistyczny" sklep więc spytaj obsługi oni w innych miejscach wywieszają dla ciężrówek ciuchy. powodzenia na łowach Odpowiedz Link Zgłoś
mamamagda5 Re: Ciucholandy 28.03.06, 17:02 Czasami można coś znaleźć w ciucolandzie na Jana Pawła przy skrzyżowaniu ze Stawki. Odpowiedz Link Zgłoś