kasiulka115 08.04.06, 10:48 jestem w 8 tyg.c. i nie mam juz sil. mam mdlosci, nie tylko poranne ale powtarzaja sie one przez caly dzien. wogole to nie mam na nic apetytu. pomozcie jak sobie z tym poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agular Re: mdłości 08.04.06, 10:58 pamietam ze mialam tak samo, wspolczueje ale niestety chyba jeszcze nic nie wymyslono na to powiedz jeszcze jakie bierzesz witaminy bo ja jak bralam Materne to takie mdlosci mialam ze hej! potem po Feminatalu mialam mniejsze troche a i jeszcz pomagalo mi to ze cokolwiek przed wstaniem z lozka zjadlam chocby biszkopta....moze i tobie to pomoze lub moze inne wit musisz brac ... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka115 Re: mdłości 08.04.06, 11:28 ja biore ale dopiero od dwoch dni feminatal. moze tez bedzie mi lepeij po nim. narazie wymyslam przerozne potrawy jakie moglabym zjesc ale jest b. ciezko wczesniej jadlam tylko folik. dzieki za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_anuszy Re: mdłości 08.04.06, 20:38 już masz wiele za sobą więc niedługo przejdzie. Pomaga imbir, witamina B Odpowiedz Link Zgłoś