mimi15.10.05 09.04.06, 11:08 Cześć! Mam konflikt serologiczny. Może któraś z was wie czy poród jest normalny wówczas czy są zachowane jakieś szczególne środki? może są jakieś strony www na których mogłabym o tym przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta9936 Re: Konflikt serologiczny 09.04.06, 11:21 Hej ...... stron na temat konfliktu jest sporo, ale na pewno dowiesz się więcej od Danusi mamusi-poniżej na forum odpowiadała na pytania mamusiek z takim problemem, m.in. mnie też to dotyczyło. Zerknij na post pt. konflikt serologiczny - odpowiem na pytania. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_poloznictwa Re: Konflikt serologiczny 10.04.06, 08:46 trudno konkretnie odpowiedzieć na to pytanie, bo wszystko zależy jaki ten konflikt jest... to pytanie należy zadać lekarzowi prowadzącemu ciąże, gdyż to on najlepiej zna sytuacje i on podejmie w tym wypadku właściwą decyzję co do porodu... Odpowiedz Link Zgłoś
aba1122 Re: Konflikt serologiczny 10.04.06, 09:34 Ja miałam konflikt i rodziłam normalnie , nie było wskazań do cc. Co prawda przy konflikcje wywołuja poród po 36 tyg ale u mnie samo się zaczęło. Odpowiedz Link Zgłoś