karolinkaa3 18.05.06, 16:40 byłam wczoraj na USG - lekarz powiedział że wody są w najniższej granicy normy. jestem w 32 tyg. i mam napisane wody płodowe 8 cm. czy mam powód do zmartwień??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: wody płodowe 18.05.06, 17:56 Nie masz powodu do niepokoju ponieważ wartości poniżej 5cm odpowiadają małowodziu. Mieścisz się w normie. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkaa3 Re: wody płodowe 18.05.06, 18:51 bardzo dziekuje za odpowiedz.ostatnio wystarczy ze lekarz popatrzy nie tak i ja juz zaczynam sie przejmowac nawet jesli nie mam ku temu powodow Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: wody płodowe 18.05.06, 20:59 Ja miałam 7cm i lekarz położył mnie w szpitalu gdzie dostawałam kroplówki. Wody jednak spadały i jak miałam 1 cm zrobili mi cesarke a synek dostał antybiotyk Odpowiedz Link Zgłoś
jokam Re: wody płodowe 21.06.06, 23:15 hej a co to znaczy 5cm? mnie lekarz powiedzial, iz mam 39, i jutro ide do szpitala, aby to sprawdzic/ uzupelnic.... Odpowiedz Link Zgłoś