ania67 03.07.06, 11:25 Dziewczyny! Jaka masc po cc? Czy znacie jakas dobra masc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaasma Re: jaka masc? 03.07.06, 11:52 maści niestety nie znam ale mi położna jeszcze przed porodem doradziła,żeby kupić "balsam szostakowskiego",jest w każdej aptece,koszt ok.30 zł.można używac go po porodzie sn i po cc.podobno dobrze goi rany. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: jaka masc? 03.07.06, 12:05 Osobiście nie używałam, ale dziewczyny w szpitalu, które miały wcześniej cesarki bardzo polecały: www.vitanea.pl/index.phtml?apteka=contractubex_zel_20_g&action=produkt_szczegoly&pid=572&k=92 Ja zamiast mości i innych paskudztw myłam tylko ranę zwykłym szarym mydłem. Po bliźnie nie został nawet ślad, dobiero teraz kiedy jestem w 9 m-cu i skóra się rozciągnęła widać gdzie miałam cięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania67 Re: jaka masc? 03.07.06, 13:21 Dzieki dziewczyny, sprobuje. Jestem co prawda 7 miesiecy po cc. Rana ogolnie nie jest duza, robi sie 'normalny' kolor. Ale czy nie spoznilam sie troche? Zgrubienie tylko po srodku rany. Jak to u Was bylo? Mama jeszcze pytanie do mw144: po jakim czasie zaszlas w druga ciaze? Czy radzilas sie lekarza na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś