aga.l.21 06.07.06, 10:27 czy po zajsciu w ciążę miałyście jeszcze krwawienia miesiączkowe? słyszałam ze mogą wystąpić nawet dwa kolejne...a dzidziuś się rozwija.. troche dziwne, ale organizm to nie komputer, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bastet7 Re: miesiączka 06.07.06, 10:41 Ja nie miałam żadnych krwawień ani plamień. Ani nawet kropelki. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: miesiączka 06.07.06, 11:01 Zdarza się urodzić zdrowe dziecko po krwawieniu w ciąży. Ale to nie jest miesiączka!!! Miesiączka jest objawem braku ciąży, tego, że nie zagnieździło się zapłodnione jajo i błona śluzowa macicy złuszcza się. Jeżeli w czasie ciąży pojawia się krew, to nie ma mowy o żadnej miesiączce, tylko jest to objaw zagrożenia życia dziecka. I jesli rodzi się po tym dziecko, to jest to cud o wiele większy niż normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
24lena roznie reaguje organizm 06.07.06, 11:15 Ja po zagniezdzeniu sie fasolki mialam jeszcze plamienie w 18 dniu cyklu,mniej obfite i krotsze w czasie...no i zadreczalam sie ze znowu sie nieudalo ale...okazalo sie ze fasokla ma 7 tyg i ma sie swietnie a plamienie to wynik tego,ze organizm "nierozpoznal"ciazy...dzisiaj 35 tydz z Igorkiem w brzusiu Odpowiedz Link Zgłoś