redajaga 20.07.06, 13:38 Jestem w 30tyg i wygląda na to, że będę miała cc - ułożenie pośladkowe od początku ciąży. Zastanawiam się czy po cc będę mogła nosić ukochane bikini i np. biodrówki. Na ile nisko wykonywane jest cięcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyzula3 Re: Bikini po cc? 20.07.06, 13:42 Po pierwsze to dziecko zdazy Ci sie jeszcze przekrecic do porodu a po drugie to nic sie nie martw, bo szef jest na tyle nisko ze spokojnie zalozysz bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
angelangel Re: Bikini po cc? 20.07.06, 13:45 zef jest na tyle nisko ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Bikini po cc? 20.07.06, 13:48 cięcie lekarz robi na wysokości spojenia łonowego. W większości przypadków tną na wysokości włosków łonowych. Ja mam bliznę po cc i mój mąż zapomina często że wogóle ją mam - zbladła itp. Bikini nosze, a pod bielizną nawet tą najbardziej skąpą nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: Bikini po cc? 20.07.06, 13:48 A może szew? Faktycznie jest bardzo nisko,u mnie gdy bliźnie na to pozwolę może zarosnąć i jej prawie nie widaćAle lubię ją nieco odsłonić,oczywiście gdy założę majtusie nie widać nic a nic Odpowiedz Link Zgłoś
dodkowska Re: Bikini po cc? 20.07.06, 13:55 ciencie jest nisko a pozniej staje sie prawie nie widoczne wiec bez problemu założysz ja sie zastanawiam jak bedzie z rozstepami i bikini Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: Bikini po cc? 20.07.06, 14:48 Blizna jest bardzo mała i bardzo nisko Odpowiedz Link Zgłoś
higa Re: Bikini po cc? 20.07.06, 15:21 u mnie to w ogóle jest chyba jeszcze niżej niż początek linii włosów - i nie myślcie że jestem jakaś zarośnięta - wręcz przeciwnie. ja mam bliznę (malutką i gładką, niewyczuwalną palcem) już prawie na samym "dole" tuz nad pipką hehhe. w żadnych majtkach nie widać. czasami widać tylko krańce jak majtki są ekstremalnie wycięte ale ta linia jest prawie niewidoczna tak ż mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
redajaga Re: Bikini po cc? 20.07.06, 19:16 Dzięki za słowa pocieszenia, pzdr dla wszystkich wrześniówek Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Bikini po cc? 20.07.06, 19:23 wm 30tc moja mała lezala miednicowo w 33tc juz glowa na dole wszystko moze sie zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa slow ciencie- giencie 20.07.06, 19:27 a sze bedzie tak nisko, ze niczego nie zauwazy, hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: slow ciencie- giencie 20.07.06, 19:28 do parteru tego szefa))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś