Dodaj do ulubionych

jak to wygląda??

25.07.06, 11:48
witam, jestem w 18 tc i właśnie wrociłam od gina. powiedzial ,ze mam wiotką
szyjkę macicy i na 70 % trzeba będzie założyć szew okrężny. wszystko będzie
wiadomo wieczorem po usg. w zwiążku z tym mam pytanie...jak to wszystko
wyglada, jak się zakłada ten szew , ile się leży w szpitalu i co potem-czy
można normalnie funkcjonować czy jakieś ograniczenia??
Obserwuj wątek
    • kasiamarkusowa Re: jak to wygląda?? 25.07.06, 12:19
      żadna z was tego nie miała??
    • kasiamarkusowa Re: jak to wygląda?? 25.07.06, 13:41
      kobitki pleasesmile
      • doral2 Re: jak to wygląda?? 25.07.06, 14:42
        a dlaczego nie zapytałas gina??? miałabyś bardzo dokładne informacje ze źródła
        czyli od LEKARZA, a nie od osób postronnych, nie posiadających wiedzy
        medycznej....ale skoro nalegasz to włala:

JEST TO STRASZNE, POTWORNE I NIE DOWYTRZYMANIA! I PEWNIE SIĘ CIĘŻKO OD TEGO
        ROZCHORUJESZ....zadowolona?
        • margonik Re: jak to wygląda?? 25.07.06, 14:49
          Ale jesteście okropne... Na wizycie człowiek nie zawsze ma głowę do wypytywania
          o wszystko. Czasami po prostu się zapomni, a czasami informacja o czymś tak
          kogoś ruszy, że nawet nie przyjdzie człowiekowi do głowy wypytać racjonalnie o
          szczegóły.
          A forum jest właśnie po to by pytać. Tym bardziej, że Kasia nie pyta o to, czy
          potrzebny jest ten szew czy nie (to wie lekarz), tylko o to, jak to wygląda i
          dziewczyny, które przez to przeszły z pewnością są w stanie jej na to odpowiedzieć!
          • doral2 Re: jak to wygląda?? 25.07.06, 14:51
            no to chyba lekarz najlepiej wytłumaczy jak to wygląda niż osoby na forum..co
            to za moda jakaś pytać na forum zamiast lekarza..to już lekarz się na niczym
            nie zna a forum wszystkie rozumy pozjadało?
            • kasiamarkusowa Re: jak to wygląda?? 25.07.06, 14:56
              ja jak nie mam nic do powiedzenia na dany temat to się poprostu nie
              wypowiadam... po co zaglądasz wogóle na to forum...przecież tu same wg twoich
              kryteriów pytania nie na miejscu...
              • pati.kowalska1 Re: jak to wygląda?? 25.07.06, 15:30
                witam, może tu coś znajdziesz albo napisz do którejś z dziewczyn z tego wątku

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20515&w=40462415&v=2&s=0
                pozdrawiam cieplutkosmile
                • pati.kowalska1 Re: jak to wygląda?? 25.07.06, 15:40
                  i jeszcze na dokładkę to :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20515&w=36646920&v=2&s=0
            • ttkm dora12 25.07.06, 16:49
              "doral2 napisała:
              no to chyba lekarz najlepiej wytłumaczy jak to wygląda niż osoby na forum..co
              > to za moda jakaś pytać na forum zamiast lekarza..to już lekarz się na niczym
              > nie zna a forum wszystkie rozumy pozjadało?"\

doral12, a ty ignorantko jak nie zamierzasz pomóc dziewczynie, to się
              przynajmniej nie popisuj swoim brakiem wyczucia. Pyta dziewcziewczyny, które
              miały takie zabiegi, ty nie miałaś to się nie wychylaj. Dziewczyna pisze
              przecież że państwowych lekarzy ma już dość, a zdrugiej strony ciężarnej
              kobiecie zauważ ciężko latać po lekarzach z każdą "pierdołą" i wydawać kase, za
              każdym razem. Oby ciebie, też tak odsyłali po specjalistach, zamiast
              podpowiedzieć swoje doświadczenia. doral12 odrobina życzliwości do drugiego
              człowieka, jeszcze nikomu nie zaszkodziła!
              • mirabellka26 Re: dora12 25.07.06, 17:04
                o matko jakie wy tu nie miłe niektóre... to chyba przez tą pogodę, a jak jesteś
                tak wrogo nastawiona do tego forum to po co tu zaglądasz?
    • agataa Re: jak to wygląda?? 25.07.06, 17:07
      kasiu
      moja znajoma miala zakladany taki szew .Zaklada sie go w znieczuleniu i trwa
      to kilka minut.na drugi dzien wyszła do domu ale trzeba potem uwazac na siebie.
      • olaolika Re: dora12 25.07.06, 17:16
        Jak czytam takie wypowiedzi jak Twoje to trace wiare w ludzi.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka