daisy777 02.08.06, 10:32 Dziewczyny czy używacie wszytskich kosmetyków w ciąży? np balsam do ciała? Kiedy zacząć używać krem przeciw rozstępom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mik04 Re: kosmetyki a ciąża 02.08.06, 10:50 Używaj sobie czego chcesz, a jak masz mieć rozstępy to i tak będziesz mieć i nic to nie zmieni czym sie będziesz smarowć Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: kosmetyki a ciąża 02.08.06, 10:53 Używam normalnych kosmetyków, na rozstępy oliwki J&J, jak Ci rozstępy mają wyjśc to i tak wyjdą, niezależnie od tego czym się będziesz smarować. Odpowiedz Link Zgłoś
takapl Re: kosmetyki a ciąża 02.08.06, 11:18 ja sie smaruje kremami na rozstepy i tak mam okropne moze po tych kremach troche bledna ale i tak sa a najwiekrze mi wyszly jjak brzuszek sie opuscil a reszte balsamow i kosmetykow uzywam norrmalnie jak przed ciaza, po porodzie planuje kupic jekis bezzapachowy balsam bo dzieci wola zapach mamy a nie balsamu Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: kosmetyki a ciąża 02.08.06, 11:52 ja stosuję wszystkie kosmetyki w ciąży tak jak stosowałam przed, a brzuszek piersi i pośladki smaruję balsamem na rozstępy, nawet sie maluję i farbuję włosy)))) Odpowiedz Link Zgłoś