Dodaj do ulubionych

32tc pomóżcie

13.08.06, 19:42
w poniedziałek zaczynam 33tc, ale strasznie niepokoją mnie moje upławy...
wylatuje ze mnie dużo czegoś co wygląda jak mleko, dostłownie, taka biała
woda, dużo, muszę normalnie używać podpasek...zaczynam panikować - dodam że
przez jakiś czas brałam luteinę, bardzo się denerwuję, a moja gin jest na
urlopie, boję się że to wody... co myśklicie pomóżcie, może ktoś też tak
ma???? dzięki.k.
Obserwuj wątek
    • ciociajadzia1 Re: 32tc pomóżcie 13.08.06, 20:26
      Nalepiej powinnas udac sie do lekarza bo tylko on stwierdzi co to takiego. Ale
      mysle ze to sa upławy. Tez mialam cos takiego, przewaznie rano zaraz po wstaniu
      i moj gin dał mi globulki dopochwowe bo jak powiedział nie jest to prawidłowa
      wydzielina.
      • losiowa78 Re: 32tc pomóżcie 13.08.06, 20:36
        Witam. Urodziałam cócię 2 miesiące temu i jeszcze pamiętam jak wyglądają wody,
        bo było ich mnóstwo ( nie daj się nabrać jak mówioą, ze to około szklanki)i
        mogę Cię zapewnić, ze to wody nie są.. Też podejrzewam jakieś upławy, bo ja też
        w ciąży miałam ich ogromne ilości aż musiałam chodzić w podpakach. Oczywiście
        nie bagatelizuj sprawy i idź do ginekologa niech sprawdzi. Jak nie ma Twojego
        to idź do jakiegokolwiek, zawsze mozesz podjechać do szpitala na izbę przyjęć
        napewno ktoś Cię zbada. pozdrawiam. Życzę powodzenia i pomyślnego rozwiązania
    • agarestyna Re: 32tc pomóżcie 13.08.06, 21:59
      ja też jestem na granicy 32/33 tc i mam dokładnie takie same objawy jak Ty od
      jakiś 3 dni. Moje są bardziej bezbarwne niż "mleczne". Zastanawiałam się czy to
      po prostu jest nietrzymanie moczu, bo ja mam bardzo nisko usytowany brzuch od
      poczatku a teraz to dziecko bardzo naciska na mój pęcherz moczowy, chodze do
      toalety bardzo często i pęcherz boli
      • kachutka Re: 32tc pomóżcie 13.08.06, 22:23
        Jeżeli nie ma Twojego gina a bardzo się martwisz to możesz kupić w aptece
        papierki lakmusowe, dzięki którym sprawisz czy to wody czy nie. Ale jeżeli
        okaże się, że nie (mam nadzieję)to i tak idź do gina, bo mój na zwiększoną
        ilość upławów (jestem w 31 tc) przepisał mi globulki dopochwowe. Pozdrawiam.
        • amarige31 Re: 32tc pomóżcie 15.08.06, 15:40
          Też mialam coś podobnego, teraz jestem 31tc, radze wizyte u ginekologa i poproś
          o wymaz z szyjki macicy.... u mnie stwierdzono paciorkowca. Szczęście w
          nieszczęściu, ze stwierdzono i ze przeleczyłam to.Bynajmniej, nie zaraże mojego
          dzidziusia przy porodzie.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka