ginna_rossi 11.09.06, 15:06 mam pytanie jestem w 37tc i jestem ciekawa czy skurcze do porodu moga być nieregularne, bo ja własnie takie mam i nie wiem co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: pytanie o skurcze 11.09.06, 15:09 zapytać lekarza a nie przypadkowych osób na forumie... Odpowiedz Link Zgłoś
ginna_rossi Re: pytanie o skurcze 11.09.06, 15:09 o matko i już jakaś niewyspana napisała, po to jest forum żeby sie pytać!! Odpowiedz Link Zgłoś
deka.dentka Re: pytanie o skurcze 11.09.06, 18:32 jestem w 36 i też mam nieregularne i przy tym nie bardzo bolesne i nie sądzę, żeby to były porodowe wmawiam sobie, że to przepowiadające i czekam aż minął pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bialczak Re: pytanie o skurcze 11.09.06, 20:29 dziś miałam ktg i dowiedziałam się ,że mam skurcze pani doktor kazała jechać do domu i wsłuchiwać się w siebie.Niemartw się ja też wole pytać na forum aby nie panikować niepotrzebnie niestety niewszyscy to rozumieją.To forum to jedyna forma kontaktu z kobietami w ciąży na żywo często są niedo zniesienia.Po jakiego diabła zaglądają i wypowiadają się te które niechcą pomóc a jedynie pomądrzyć się.Pozdrawiam.Najlepiej weż numer do swojego gina i zadzwoń. Odpowiedz Link Zgłoś
ginna_rossi Re: pytanie o skurcze 11.09.06, 22:45 dzieki za "normalne" odpowiedzi, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: pytanie o skurcze 11.09.06, 23:41 zgadzam się z doral, mnie się wydawało, że mam skurcze nieregularne i słabe wogóle, myślałam, że to przepowiadające, nie chciałam panikować....ledwo zdążyłam do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: pytanie o skurcze 12.09.06, 00:18 moje byly regulerne,ale niebolesne.pojechalam na ktg i okazalo sie ze mam 5 cm rozwarcia,7 godzin pozniej tulilam synka... Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: pytanie o skurcze 12.09.06, 08:08 Ponoć, jeśli skurcze przechodzą po lekkiej kąpieli lub zmianie pozycji (np. w leżeniu) to przepowiadające a nie porodowe. A jeśli trwają mimo wszystko, to lepiej sprawdzić u lekarza... ------------ Aniołek Platek (21.11.2004) - pamiętamy Czekamy na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kiro13 Re: pytanie o skurcze 12.09.06, 09:07 mi gon [powiedzial ze nie da sie skurczy prawdziwych nie zauwazyc.... no prosze a tu mozna tak potem w biegu rodzic i dobrze swiadczy to oo tym ze bol nie jest jednak tak straszny... ja dzis mam termin i tez nie raz mialam skurcze moga takowe byc wiem jednak jak potrafia byc stresujace bo ja za kazdym razem mam tysiac zawalow ) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra19811 Re: pytanie o skurcze 12.09.06, 15:14 Ja miałam tae bóle 37 tyd i nie przechodziły, ani po spacerze ( chyba nigdy mój mąz się tyle ze mna nie nachodzic, zakupy to wymiękły)ani po kapieli, przeszły po czopkach Skopolan i no-spie i cóż czekam dalej na rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
deka.dentka Re: pytanie o skurcze 12.09.06, 09:54 jeszcze dodam, że u mnie skurcze potrafią się utrzymywać przez większą część dnia, ale w nocy przechodzą, są niebolesne, ale SĄ mimo no-spy, w pogotowiu mam nr tel do gina i jeszcze jestem w miarę spokojna, ale za 2 tyg to już może będe panikować Odpowiedz Link Zgłoś