Dodaj do ulubionych

skurczy(by)ki

15.09.06, 07:04
Piszę - skurczyki, nie z rozdziamdziania ciążowego, tylko dokłądnie coś takiego odczuwam. jestem w 25tc i czuję takie jakby "skurczyki" mięśni na brzuchu, tak dziwnie - bo po wierzchu. Nie boli jak na okres, nic bolesnego się nie dzieje, po prostu odczucie skurczu mięśnia. I w trakcie tego brzuch mi nie twardnieje, to trwa sekundkę w różnych miejscach brzucha - ale w okolicach "ciążowych" nie żołądkowych.

Magnezu jem dużo z zalecenia lekarza- na szyjkę i twardnienie brzucha. Więc rfaczej to nie jest niedobór magnezu.

Stąd pytanie - nie wiem czy to zignorować bo norma, czy gnac do gina. Miałyście coś takiego?
Nie chcę lecieć do gina od razu, bo podejrzewam, ze to nie jest nic poważnego, wizytę mam za 2 tyg, a nie chcę facetowi bzdurami głowy zawracać.
Pozdrawiam,A
Obserwuj wątek
    • kubbik1 Re: skurczy(by)ki 15.09.06, 07:11
      witam
      A moze sprobuj łykac przez jakies 2-3 dni nospe.
      Mnie lekarz zalecił wlasnie na pobolewanie brzucha i na takie niezidentyfikowane
      skurczykismile
      Pozdrawiam
      • atra1 Re: skurczy(by)ki 15.09.06, 11:47
        A nie pomyslałamsmile Spróbujęsmile
        A mam zawsze na podorędziu ze względu na szyjkę. szczerze mówiąć obstawiam brak jakiejs witaminy i nie wiem, czy ta nospa to nie będzie wyciągnięciem armaty na komarasmile
        Przypomniało mi się - najczęściej mam rano zaraz po wstaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka