mskrzynka 15.09.06, 14:37 Czesc dziewczyny.Nie wiem czy sie martwic>Otorz kilka dni temu odstawilam fenoterol i dostalam plamienia takie brązowawe.Boli mnie mocno juz podbrzusze.Czy to znak , że juz niedlugo urodze?Z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankar11 Re: 37 tydzien 16.09.06, 15:01 A ile brałaś fenoterolu? I czy odstawiłaś go tak z dnia na dzień? Ja go brałam 6x1 ,poza tym relanium i no-spę. Od kilku dni powoli zmniejszam dawkę ( co dwa dni o jedną tabletke mniej). Sama nie wiem czego sie spodziewać.Zeszłam juz z 6 tabletek na 3 na dobę i zaczęłam juz troszke chodzić ( bo wcześniej spędziłam miesiąc w szpitalu a potem jeszcze 2 tygodnie leżałam w domku). A teraz kiedy bym chciała juz powoli zacząć rodzić to nic się nie dzieje. Chyba nawet mam mniej skurczy niż na lekach. Ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do swojego lekarza i zapytałabym sie czy takie objawy są normalne i czy zwiastują nadchodzący poród. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś