Dodaj do ulubionych

Po co te wszystkie złośliwe komentarze?

23.09.06, 01:41
Dziewczyny
Czasem czytam to forum. Dobrze, że istnieje, jest bardzo przydatne,
ale...zdarzają się złośliwe komentarze, głupawe odpowiedzi.
Po co to wszystko? Przed chwilą jedna z forumowiczek zapytała, czy wywoływany
poród bardzo boli? To przecież normalne pytanie, a poznanie odpowiedzi jest
bardzo ważne dla tej, którą to spotka pierwszy raz. Jesteśmy tu po to aby
sobie pomagać prawda?
Wiem, że niektóre pytania mogą brzmieć dziwnie, może dziecinnie, czy głupio,
ale często osoba która je zadaje, pyta na serio, nie jest trolem. Bądźmy dla
siebie wyrozumialsze. Jeśli ktoś nas rozbawi czy wkurzy jakimś pytaniem, nie
musimy odpowiadać, prawda?
Pozdrawiam wszystkie brzuchate i niebrzuchate kobietki.
Obserwuj wątek
    • betti23 Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 23.09.06, 01:52
      cytrynko-sa ludzie i parapetysmile)) nie ma co sie przejmowac glupimi gnidami
      ktore wchodza tu tylko po to aby kogos oczernic i sie posmiac-glupki sie nie
      rodza sami sie sieja-wiec glowa do gory...chamstwo bylo i bedzie
      zawsze,,,zastanawiam sie tlyko po co one wchodza na to forum skoro rzekomo juz
      wszystko o porodach i ciazach wiedza:}
      • betti23 Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 23.09.06, 01:54
        i jeszcze cos..ja poprostu jak widze:smieszny"dla mnie akurat.albo malo
        interesujacy watek poprostu wychodze z niego nic nie odpisujac..to takie proste-
        jak wy-proste komentatorki
        • cytrynka3 Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 23.09.06, 03:04
          Witaj Betti23
          No właśnie też się zastanawiam, po co niektóre osoby wchodzą na forum, skoro
          tyle spraw jest dla nich oczywistych. Czasem mam wrażenie, że wchodzą, bo mają
          zły dzień i ochotę by komuś dowalić a przecież dla osoby będącej np. pierwszy
          raz w ciąży, która w dodatku nasłuchała się relacji cioć i koleżanek jakie te
          porody są potworne te odpowiedzi są straszne. One się denerwują i te nerwy
          wpływają na ich nienarodzone dzieci.
          Jedno powiem do tych co się boją porodów: do przeżycia, gdyby było inaczej, to
          forum by nie było tak popularne, nikt przy zdrowych zmysłach nie chciałby mieć
          więcej dzieci.
          Szkoda mi tylko tych dziewczyn, które wchodzą tu, bo szukają pomocy, a w zmian
          (oczywiście nie zawsze) otrzymują kpiące odpowiedzi.
          Pozdrawiam
      • kraxa j jak tu nie skomntowac takiej betti, 24.09.06, 13:32
        Ktora wymysla nowe przyslowia "glupki sie nie
        > rodza sami sie sieja"

Otoz w twoim jezyku ojczystym brzmi ona odwrotnie "glupich nie sieja, sami sie
        rodza"- jesli nie jest Ci ono znane, po co uzywasz- blaznisz sie tylko.

Z serdecznym pozdrowieniem,

Glupia Gnida
        • dorianne.gray Kraxa, kocham Cię ;) n/t 25.09.06, 21:11

• cytrynka3 Re: Kraxa, kocham Cię ;) n/t 29.09.06, 17:07
            Ale się wątek rozwinął. Muszę przysiąść i poczytać smile ale zaraz idę do ginki
            sprawdzić co u mojego synka.
    • ad57 Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 23.09.06, 08:03
      cytrynko zgadzam się z Tobą w 100% mam wrażenie że te złośliwe babska siedzą na forum tylko po to żeby komuś zepusć humor bo jak zauważyłam nie tworzą same żadnych tematów, będziemy je ignorować
    • beja26 Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 23.09.06, 08:07
      Drogie cytrynko i betti... Taka jest ludzka natura, poprostu niektóre osoby nie
      potrafią dać sobie rady same ze sobą i prubują się poprostu wyżyć, wyśmiać,
      polepszyć samopoczucie na innych... Czasami jak czytam wątki i odpowiedzi na
      tym forum to zastanawiam się kto siedzi za tą klawiaturą, która odpisuje i jak
      tak kobieta będzie w stanie wychować swoje dziecko na dobrego człowieka??? no
      jak poprzez złośliwości, szyderstwo??? Ostatnio czytając wątek na podobnym
      forum pt. czy można zajśc w ciąże poprzez robienie "loda" zauważyłam, że był to
      bardzo dobry wątek do wyśmiania tej osoby a nikt nie potrafił tej dziewczynie
      najnormalniej w świecie udzielić fachowej odpowiedzi!!! Doszłam więc do
      wniosku, że są to poprostu zakompleksione, obłudne kobiety, które wogóle nie
      mają pojęcia o zachodzeniu w ciąże a co dopiero o bólu przy wywoływanym
      porodzie. Ja mam tylko nadzieję że w XXI wieku świadomość i podejście wielu
      ludzi będzie poprostu "jaśniejsze" bardziej tolerancyjnie i wyrozumiałe...
      Pozdrawaim sercdecznie wszystkie "normlane" przyszłe mamusie
      • mamka_klamka Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 23.09.06, 12:05
        beja26 napisała:
        Ostatnio czytając wątek na podobnym
        > forum pt. czy można zajśc w ciąże poprzez robienie "loda" zauważyłam, że był
        to
        >
        > bardzo dobry wątek do wyśmiania tej osoby a nikt nie potrafił tej dziewczynie
        > najnormalniej w świecie udzielić fachowej odpowiedzi!!!

Na takie pytanie nie da się udzielić normalnej odpowiedzi. Ktoś kto pyta o taką
        rzecz jest albo trollem albo niedouczonym (delikatnie mówiąc) idiotą, który w
        ogóle seksu nie powinien uprawiać.

Doszłam więc do
        > wniosku, że są to poprostu zakompleksione, obłudne kobiety, które wogóle nie
        > mają pojęcia o zachodzeniu w ciąże a co dopiero o bólu przy wywoływanym
        > porodzie.

tak, a tymi złośliwymi odpowiedziami staramy się zatuszować własną niewiedzę.
    • hodos Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 23.09.06, 10:23
      chyba za mało korzystamy z naszego przywileju kliknięcia na czerwony
      kosz: 'skasujcie post'.. i już..
      • deela od zlosiwej komentatorki 23.09.06, 11:20
        wiem wiem, niekorzy uz maja alergie na moj nick
        jak widze normalne pytanie to normalnie odpowieadam, sama jestem pierwszy raz w ciazy i nie uwazam sie za skonczona madrosc, ale na litosc boska! jak widze durne pytanie ze zdroworozsadkowego punktu widzenia: typu czy moge jest truskawki, mandarynki wiśnie czeresnie itp w ciazy
        albo typowo wqwiajace: jestem w 2,5 tc kiedy moge isc na zwolnienie (jakby ciaza sama w sobie mogla byc podstawa do zwolnienia)
        albo Panie Madre, jak ostatnio kiedy lasak pyta o wyrwanie zeba, kilka dziewczyn mowi jej ze tak a ona przytacza historyjke jak t ktos tam po rwaniu poronil, vide domaga sie przyznania jej racji... no to po co ona pyta?
        wtedy wlacza sie moja zla strona (napisalabym ze zla polowa, ale to chyba wiecej niz polowa) i zwyczajnie leje kubel lodowatej wody na leb
        bo ciaza nie usprawiedliwia glupoty, no chyba ze ktos jest glupi przed i po
        kobiety rodza od dziesiatek tysiecy lat i rodzily sie zdrowe osobniki bez zapytan: czy mozna jesc arbuza..... bo zarlyu zgnile mieso jak bylo
        a niekotre panie to sie zwyczajnie osmieszaja, a jak sie nie smiac z czegos smiesznego?
        • malgosiek2 Re: od zlosiwej komentatorki 23.09.06, 11:37
          No ja czasami też bywam złośliwa jak czytam co mogę jeść/pić czy"czy jestem w
          ciąży"a co my tu wróżki na forum?to doprowadza mnie do szewskiej pasji.
          Czy "dostałam taki a siaki lek od gina czy mam go brać?"skoro przepisał to wie
          co robi i umie leczyć no i chyba to gin prowadzi ciążę albo"jestem w 5 t.c. czy
          mogę skakać ze spadochronu?"
          Albo traktowanie forum jako wyroczni.
          Niestety tutaj przekonałam się,że istnieją głupie pytania a jak one są to i są
          głupie odpowiedzi na nie.
          Przecież mamy rozum oraz logiczne myślenie.Czasami mam wrażenie,że myślenie po
          prostu boli.
          Pzdr.Gosia
          • delfina77 Re: od zlosiwej komentatorki 24.09.06, 20:20
            Skoro was to tak wkurza, wystarczy zignorować takie pytania i przejść np. inny
            wątek. Internet jest dla wszystkich więc statystycznie rzecz biorąc wypowiadają
            się tu osoby wykształcone i bardzo proste, nieraz nastolatki, które niewiele
            jeszcze wiedzą o życiu. A pytanie o to czego nie można jeść w ciąży nie jest
            takie głupie, pewnie ktoś tym dziewczynom czegoś nagadał, jak to jest w polskim
            zwyczaju, i dobrze robią, że pytają, że chcą rozwiać wątpliwości. Gdy was
            dziecko będzie pytało o różne rzeczy, też będziecie takie opryskliwe?
            • kraxa jesli "dziecko" bedzie mialo 17 lat i juz zaciazy 24.09.06, 21:47
              a dopiero bedzie pytac, to opryskliwosc bedzie bardzo lagodna reakcja z mojej
              strony. Fakt, internet jest dla wszystkich, rownez dla nastolatek, ktore nie
              uwazaly na lekcjach biologii w szkole- wiec moze jak ktos tu na nie huknie, to
              albo przestana zajmowac sie glupotami, albo zaczna naprawde sie czegos
              dowiadywac. Nie powinny robic tego w sieci- bo przekroj odpowiedzi moze byc
              szeroki- odrzuca te "opryskliwe", choc moze prawdziwe a przyjma za dobra monete
              bzdury wypowiedziane milym glosem wink)) A co do doroslych bab zdawaloby sie,
              ktore nie dosc, ze zadaja banalne pytania, ale jeszcze oczekuja "wsparcia" na
              forum- to juz rozpacz zupelna. Ja bede sie jednak upierac, ze od jego
              udzielania ma sie rodzine i partnera a nie anonimowe postacie na forum
              • deela dlaczego odpisujemy? i to zlosliwie? 25.09.06, 13:11
                bo mam takie prymitywne poczucie humoru i sprawia mi to kupe bezinteresownej radochy big_grin
                • eyes69 Re: dlaczego odpisujemy? i to zlosliwie? 25.09.06, 13:15
                  Jasne...

Juz Ty sie tak nie tlumacz!!!

Trzeba sie dostosowac merytorycznie do zadanego pytania po prostu. wink
                  • deela ale ja jestem z tych nieinteligĘtnych 25.09.06, 13:30
                    i lecze tu swoje kompleksy
                    i pluje jadem
                    i.....
                    zapomniałam
                    aha
                    i jestem żałosna!
                    • badalala Re: ale ja jestem z tych nieinteligĘtnych 25.09.06, 13:44
                      Nic dodać, nic ująć. Wszystko się zgadza smile
                      Ewentualnie, można jeszcze dodać, że także kończysz się tam, gdzie inni się
                      zaczynają heh
                      • deela a masz cos inteligętniejszego do dodania? <n/t> 25.09.06, 13:46

• mamka_klamka Re: a masz cos inteligętniejszego do dodania?  25.09.06, 19:49
                          Współczuję twoim dzieciĄ tongue_outPPPP
                    • eyes69 Re: ale ja jestem z tych nieinteligĘtnych 25.09.06, 13:46
                      A nikt Ci nie pwoiedzial, ze nie chcesz swojego dziecka?

Bo mi taka diagnoze postawila niejaka add(cos tam).

• deela Re: ale ja jestem z tych nieinteligĘtnych 25.09.06, 13:49
                        nie ale z cala pewnoscia nie kocham dzidzi...
                        tym bardziej ze uzywam slow gnojek i pasozyt miast fasolka i bobo
                        • eyes69 Trafilas!!! 25.09.06, 13:55
                          Bo nazwalam dzieci moich kolezanek "bachorki"...

O! Masz tu linka - przeczytaj sobie jakie te baby na CiPie potrafia jadem pluc
                          i dolowac inne ciezarne (pewnie jakas zakompleksiona czy co)... wink
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=48911706&a=49008816
                          • doral2 Re: Trafilas!!! 25.09.06, 14:07
                            i współczujem tfojemu menrzowi i dziecią.. smile)
                            • deela mi chciano kiedys odebrac 25.09.06, 14:18
                              prawa rodzicielskie, ale teraz tego nie znajde
                              mogliby mi od razu dziecko odebrac to nie musialabym rodzic, bo niby na jakiej podstawie??????????????
                              • eyes69 Re: mi chciano kiedys odebrac 25.09.06, 14:55
                                Wiem - pamietam bo takich rzeczy sie nie zapomina... wink

Niektore CiPy sa tak jadowite, ze az nie roumiem jak moga robic z siebie takie
                                hipokrytki i "swiete", a za plecami innych CiP pluc jadem w biedne wygodne...
                                • wiki20051 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych! 25.09.06, 15:16
                                  czy naprawdę w taki DURNOWATY sposób musicie rozwlekać niektóre watki nie
                                  pisząc w nich absolutnie nic wartościowego???? Czy konieczne jest
                                  przytaczanie co jakieś CiPy napisały o was i wklejanie linków do tych
                                  postów?????????????

chcecie pogadać - od tego jest gg, meile lub wasze forum wygodnych i wielce
                                  wyluzowanych! Krytykujecie głupie pytania niektórych forumowiczek, wiec może i
                                  warto przyjrzeć się swoim wielce błyskotliwym postom. Bo nie wydaje mi się
                                  żeby wasze komentarze były szczególnie na temat, bardzo wartościowe i
                                  dotyczyły tematu ciąży i porodu (a na takim forum piszecie jakbyście nie
                                  zauważyły!!!)

wiec trochę sie opamiętajcie, bo ani to śmieszne ani złośliwe. Jest to po
                                  prostu jakas głupia próba udowodnienia sobie właściwie niewiadomo
                                  czego!!!!!!!!!!
                                  • eyes69 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 15:20
                                    wiki20051 napisała:

> czy naprawdę w taki DURNOWATY sposób musicie rozwlekać niektóre watki nie
                                    > pisząc w nich absolutnie nic wartościowego???? Czy konieczne jest
                                    > przytaczanie co jakieś CiPy napisały o was i wklejanie linków do tych
                                    > postów?????????????

Chyba juz wspominalam, ze odpowiedzi sa adekwatne do tematow???

> chcecie pogadać - od tego jest gg, meile lub wasze forum wygodnych i wielce
                                    > wyluzowanych! Krytykujecie głupie pytania niektórych forumowiczek, wiec może

Nie znam takiego forum.

> warto przyjrzeć się swoim wielce błyskotliwym postom. Bo nie wydaje mi się
                                    > żeby wasze komentarze były szczególnie na temat, bardzo wartościowe i
                                    > dotyczyły tematu ciąży i porodu (a na takim forum piszecie jakbyście nie
                                    > zauważyły!!!)

Po co skoro inni sie przygladaja?
                                    Ja tez lubie sie cudzym przygladac.

> wiec trochę sie opamiętajcie, bo ani to śmieszne ani złośliwe. Jest to po
                                    > prostu jakas głupia próba udowodnienia sobie właściwie niewiadomo
                                    > czego!!!!!!!!!!

Nie chcesz to nie czytaj i nie reaguj na te durnoty.
                                    • wiki20051 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 15:35
                                      eyes69 napisała:
                                      > Chyba juz wspominalam, ze odpowiedzi sa adekwatne do tematow???

smile)) po pierwsze - powtarzałas sie juz z tym nie jeden raz.
                                      bo na okragło to samo - ja to jestem wyluzowana, ja nie cierpie na pieluszkowe
                                      zapalenie mózgu, a CiPy to to i tamto, a czytałyscie ten posty???
                                      rzeczywiście fascynujące!!

a po drugie - co innego odpowiedziec adekwatnie do tematu a co innego (powtórze
                                      sie i ja) w DURNOWATY sposób rozwlekac watek i to ZUPEŁNIE nie na temat!!!
                                      widzisz róznice, czy nie bardzo????

> Po co skoro inni sie przygladaja?
                                      > Ja tez lubie sie cudzym przygladac.

No wiem, ze lubisz. I jak tak bardzo to lubisz to sie przygladaj.
                                      Ale po co złosliwe i beznadziejne komentarze????
                                      Tez takie lubisz???
                                      Bo nie ma to jak krytykowac kogos za głupote a samemu zachowywac sie jeszcze
                                      głupiej!!!!!!!!!!
                                      ale zapewne nie widzisz różnicy miedzy swoimi postami a głupimi postami
                                      niektórych forumowiczek. A uwierz mi, ze twoje czasami też bija rekordy!!!!

> Nie chcesz to nie czytaj i nie reaguj na te durnoty.

No masz racje!! czytac nie bede ale ignorowac sie tego nie da!!
                                      na szczescie jest kosz, gdzie mozna zgłosic post do skasowania!!

no żegnam, bo nie ma o czym tu dyskutowac z wielce wyluzowanymi!
                                      • eyes69 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 15:43
                                        Nawracasz czy mi sie zdaje???

Wszyscy maja miec takie zdanie jak Ty?

Sama zauwazylas, ze pewnych rzeczy nie da sie ignorowac - w tym jednym sie
                                        zgadzamy.
                                        I ja ignorowac ich nie bede.
                                        I mam to gdzies czy jakas przewrazliwiona przyszla mamusia kochanego brzdacusia
                                        odbierze moje komentarze jako "zlosliwe".
                                        • wiki20051 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 16:01
                                          eyes69 napisała:
                                          > Nawracasz czy mi sie zdaje???
                                          > Wszyscy maja miec takie zdanie jak Ty?

No brak mi słów!!
                                          Naprawde nie zrozumiałas tego co napisałam czy tylko udajesz wariata??

> Sama zauwazylas, ze pewnych rzeczy nie da sie ignorowac - w tym jednym sie
                                          > zgadzamy. I ja ignorowac ich nie bede.

AHA, czyli z ta misja to z twojego doświadczenia???
                                          Misja tepienia głupoty??
                                          To moze warto zaczac od siebie, co??

> I mam to gdzies czy jakas przewrazliwiona przyszla mamusia kochanego
                                          brzdacusia odbierze moje komentarze jako "zlosliwe".

O ludzie! I znowu to samo!! Jak katarynka. Zaciełaś sie czy jak??
                                          A własnie o tym pisałam wczesniej
                                          smile)))))))))))))))

• eyes69 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 16:07
                                            Wole popatrzec na Ciebie...
                                            • wiki20051 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 16:14
                                              eyes69 napisała:
                                              > Wole popatrzec na Ciebie...

Wcale sie nie dziwie!!
                                              Ja tez wole obserwowac madrzejszych, wiec prosze bardzo!!
                                              • eyes69 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 16:19
                                                Ja zupelnie z innego powodu.
                                                • wiki20051 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 16:37
                                                  eyes69 napisała:
                                                  > Ja zupelnie z innego powodu.

Nie wnikam!!!

I koncze ta fascynujaca wymiane postów zupełnie nic nie wnoszaca do tematu
                                                  watku. utwierdziłam sie jednak w przekonaniu, ze te supermadre, wyluzowane i
                                                  krytykujace niektóre forumowiczki za ich głupie posty wcale madrzejsze nie sa.
                                                  A co lepsze daja sie wciagac w takie żenujace "przegadanki" i "przepychanki"
                                                  jak ta!!
                                                  No brawo!
                                                  • eyes69 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 16:42
                                                    Wlasnie sie zastanawialm po co Ty w ogole piszesz skoro to nic nie wnosi do
                                                    tematu.

Poza tym, to ja (glupia,glupia) sie wciagnelam w rozmowe z Toba, a nie
                                                    odwrotnie.
                                                    Ja nie zaczepiam innych kobiet bez powodu.
                                                    Rozumiem, ze dzialam na Ciebie. :]
                                                  • wiki20051 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 17:13
                                                    eyes69 napisała:
                                                    > Poza tym, to ja (glupia,glupia) sie wciagnelam w rozmowe z Toba, a nie
                                                    > odwrotnie.

No własnie to napisałam w poscie powyżej!!!!!
                                                    wiec gratuluje spostrzegawczosci smile))))))))))))))))))))))))))
                                                    A niby tak bystra, superwyluzowana, nie mogaca ignorowac głupoty innych!!

> Ja nie zaczepiam innych kobiet bez powodu.
                                                    > Rozumiem, ze dzialam na Ciebie. :]

czy ja wiem??
                                                    chciałam ci tylko udowodnic (i zrobiłam to z cała pewnościa), ze wcale nie
                                                    jestes madrzejsza niz inne forumowiczki wiec nie ma powodu obsmiewac kogos gdy
                                                    samemu sie jest po prostu GŁUPIM (żeby nie było, ja tylko cytuja twoje słowa).

> Wlasnie sie zastanawialm po co Ty w ogole piszesz skoro to nic nie wnosi do
                                                    > tematu.

smile Pisałam po to zeby udowodnic sobie, tobie i innym forumowiczka, ze jestes
                                                    jak zwykła przekupa na targu. I gdy tylko w nastepnym watku bedziesz próbowała
                                                    byc złosliwie-błyskotliwa (podkreslam - PRÓBOWAŁA!!!) to moze ktos wklei link
                                                    do tej przepychanki zeby pokazac, ze nie ma co sie przejmowac komentarzami
                                                    jakiejs przekupy.

No ja akurat jestem wytłumaczona, bo jestem z tych przewrażliwionych,
                                                    niewyluzowanych, nadmiernie panikujacych i z cała pewnościa w ciązy bede jedna
                                                    z tych z pieluszkowym zapaleniem mózgu! nie to co ty!
                                                  • eyes69 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 17:28
                                                    Po co udowadniac cos czego nie ma? [znowu zglupialam]

Masz Ty jakis kompleks niespelnionego udowadniacza niczego.
                                                    Albo... Trudno Ci wyrazic cos za pomoca slow dlatego inni Cie nie rozumieja i
                                                    nie kumaja mometu, w ktorym udowadniasz im cos tak dla siebie oczywistego, a
                                                    dla nich zupelnie niepojetego...

• wiki20051 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 18:16
                                                    eyes69 napisała:
                                                    > Po co udowadniac cos czego nie ma? [znowu zglupialam]

Moze po to samo po co na forum pojawiaja sie głupie, złosliwe i wysmiewajace
                                                    komentarze.
                                                    A tak na marginesie, to szybko glupiejesz!!!

> Masz Ty jakis kompleks niespelnionego udowadniacza niczego.

A co to takiego "niespełniony udowadniacz niczego"??
                                                    Bo jak sie jest udowadniaczem - to jednak cos sie udowadnia.
                                                    A jak sie niczego nie udowadnia - to nie mozna sie nazwac udowadniaczem??
                                                    (zapewne znowu zgłupiejesz, wiec nie oczekuje odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!)

> Albo... Trudno Ci wyrazic cos za pomoca slow dlatego inni Cie nie rozumieja i
                                                    > nie kumaja

Inni????
                                                    Jacy inni???
                                                    Bo nie zauwazyła zeby ktos sie wypowiadał, że nie wie o co mi chodzi!!!
                                                    A że ty nie kumasz czegos, to moze twój problem z rozumieniem tekstu czytanego,
                                                    a nie mój z pisaniem.

A tak na marginesie smile To smieszna sprawa!!!!
                                                    jeszcze w lipcu sama
                                                    pisałas "dzidzia" "teścik" "dzidzius" "brzuszek" "witaminki", wypowiadałas
                                                    sie w bardziej i mniej głupich watkach.
                                                    uprzedzajac pytanie - tak poczytałam troche twoich fascynujacych wypowiedzi, bo
                                                    byłam ciekawa czy ty taka nie lubiaca głupoty od samego poczatku czy tez
                                                    cierpiałas na pieluszkowe zapalenie mózgu!!!!!!!!!
                                                    a tu widze, ze nagłe ozdrowienie!!
                                                    Kiedy wiec tak sie wyluzowałas, ze twój dzidzius stał sie bachorem???
                                                    Wpływ innych i brak własnego zdania tak podziałał???????
                                                  • eyes69 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 18:23
                                                    Hmmm...
                                                    Trudno mi Cie dogonic w tych zlosliwych kometarzach.
                                                    Chyle czola - az taka nie jestem.
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 18:28
                                                    to fakt, chyba jakieś cudowne ozdrowienie eyes ;-P, a jaka przemiana...
                                                  • eyes69 Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 18:35
                                                    Nie ciesz sie.tongue_out
                                                  • dom.na.kurzej.stopce Re: do deela, eyes69 i innych wielce wyluzowanych 25.09.06, 18:36
                                                    nie cieszę się - cudza głupota mnie nie bawi
                                                  • eyes69 To tak jak mnie :) n/t 25.09.06, 18:37
                          • ad57 Re: Trafilas!!! 25.09.06, 17:11
                            eyes69 nie bachorki tylko bachory temat był o piciu alkoholu w ciąży,wyśmiewałaś się z dziewczyn które nie piją alkoholu w ciąży bo wedłóg Ciebie można pić, a wrecz jak napisałaś Ty sie "zalewasz"czymś innym bo piwa i wina nie lubisz,załosne naprawde po tych słowach i nie tylko tych śmię podejrzewać że Twoja ciąża mogłabyć niechciana w żadnym Twoim poście nie widzę radosci z Twojego przyszłego macieżyństwa
                            • eyes69 Re: Trafilas!!! 25.09.06, 17:14
                              Wysmiewanie sie a pisanie o tym co sie sadzi, o doswiadczeniach innych to dwie
                              rozne rzeczy.

To, ze nie uwazam zeby lampka wina zaszkodzila dziecku nie oznacza, ze sie z
                              kogos wysmiewam wiec daj sobie spokoj.

Zanim cos blednie zinterpretujesz tylko dlatego, ze za mna nie przepadzasz to
                              po prostu sie zastanow bo glupoty pleciesz.
                              • ad57 Re: Trafilas!!! 25.09.06, 17:17
                                nie uważam moją interpretacje za błedną
                                • eyes69 Re: Trafilas!!! 25.09.06, 17:18
                                  Nic mnie to... :p
                                  Wolnosc slowa. smile
                                  • ad57 Re: Trafilas!!! 25.09.06, 17:22
                                    w tym temacie się nie dogadałyśmy,co nie oznacza że Ciebie nie lubie i mam alergie na Twój nick pozdrawiam Ciebie i Twoje maleństwo
                                    • eyes69 Topornik zakopany... 25.09.06, 17:25
                                      Dziekuje...
                                      Rowniez pozdrawiam.

A tak w ogole to trudno sie czasem dogadac za pomoca slowa pisanego bo to nie
                                      wyraza wszystkiego.
                            • ad57 Re: Trafilas!!! 25.09.06, 17:14
                              dodam że widzę że dotkneło Ciebie to moje stwierdzenie jeżeli tutaj je cytujesz-cieszę się bo w jaki sposób Ty odpisujesz innym dziewczynom które potrzebują porady jednym słowem należało Ci się
                            • eyes69 P.S 25.09.06, 17:16
                              Nie musi byc widac mojej radosci bo ja nie potrzebuje utwierdzac wszystlkich w
                              przekonaniu, ze kocham moje dziecko - jestem tego na tyle pewna, ze nie czuje
                              potrzeby udowadniac tego komukolwiek, a tym bardziej Tobie.
    • malpka_z Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 23.09.06, 16:32
      Sama chcialam zalozyc podobny watek!

Tez nie rozumiem po co te nieprzyjemne odpowiedzi. To co dla mnie jest glupie,
      dla kogos moze byc smiertelnie powazne. A jak sie jest pierwszy raz w ciazy to
      wszysko jest nowe i pytania moga byc tak szczegolowe, ze dla innych smieszne.

Jak uwazam, ze post jest glupi, to nie odpisuje. I nie musze dac tej osobie do
      zrozumienia, ze jest idiota, chyba ze kogos to dowartosciowuje. Ale to jest
      chamskie, a forum to zdaje mi sie grupa wspierajacych sie babek.

Mala uwaga - najlepiej to sie rozumie jak na swoje wazne pytanie ktos inny
      odpisze w taki malo sympatyczny sposob.
    • 1mmmm1 Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 23.09.06, 18:33
      Jeśli pytanie o to, czy jest różnica w rodzeniu chłopca i dziewczynki (np. czy
      chłopca jest trudniej urodzić niż dziewczynkę), albo czy płeć dziecka ma związek
      z orgazmem kobiety w czasie stosunku, po którym doszło do zapłodnienia, może być
      dla kogoś śmiertelnie poważne, to dla dobra takiej osoby należy sprowadzić ją na
      ziemię. Poziom odpowiedzi warto dostosować do poziomu pytania.

Należy również sprowadzać na ziemię osoby, które bardziej biorą sobie do serca
      porady forumowiczek niż porady lekarza, bo takie podejście może prowadzić do
      tragedii i potem rozżalony ojciec może obwiniać osoby udzielające się na forum o
      to, że jego żona potraktowała forum jak encyklopedię medyczną.

Należy sprowadzać na ziemię osoby, które pytają na forum, czy są w ciąży. To
      tylko forum, a nie elektroniczna wróżka.

Dziwię się mocno, dlaczego moderatorzy nie zadbali jeszcze o odpowiednio dużą
      listę najczęściej pojawiających się pytań. Niby jest jakiś link do FAQ, ale tam
      niestety nie ma odpowiedzi (albo ja przegapiłam) na pytania typu:
      "Czy jestem w ciąży?", "Czy mogę farbować włosy?", "Czy mogę jeść grzyby?".

Rzadko się udzielam, ale gorąco popieram trzeźwo myślące kobiety, które
      sprowadzają na ziemię osoby, które tak bardzo o to proszą.
      • shemsi1 Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 23.09.06, 18:53
        jak mi się coś nie podoba, czy mnie śmieszy (czasem ludzie specjalnie prowokują
        głupimi pytaniami, pewnie z tym lodem też), po prostu wyskakuję z tematu i
        wchodzę na taki co mnie interesuje. A jest ich tutaj pełno, więc się nie nudzę.
        Po co tracić czas na głupie dogryzanie komuś?
        Szkoda tego czasu, a faktycznie, niesmacznie jest potem na forum.
        Pozdrawiam
    • ariana1 Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 24.09.06, 11:31
      A co to znaczy: złośliwe? Jedna strona medalu jest ta,że niektóre odpowiedzi sa
      złośliwe. A druga ta,że niektóre wątki powtarzają się po setki razy. A podobno
      wyszukiwarka, to taka wspaniała sprawa.....złośliwa jestem?
    • hilda78 Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 24.09.06, 18:37
      Złośliwość niektórych komentarzy na tym forum jest poprostu wprostproporcjonalna
      do głupawości niektórych pytań.
      Jedną z rzeczy jaką kobieta w ciązy powinna - to posłuchać własnej intuicji
      zamiast pytać o p i e r d o ł y na które odpowie jej małe dziecko a które
      wymagają minimum wiedzy.
      I rozumiem że może to kogoś drażnić, choć sama nie komentuję pytań z serii
      "szkodliwośc serków topionych i ich wpływ na rozwój płodu, (przepraszam -
      dzidzi)" bo mi się zwyczajnie nie chce.
      Ale zadawacie takie pytania !!! i z drugiej strony komentujcie je bo taki sens
      ma istnienie każdego forum, to nie klub wzajemnej adoracji tylko wymiany wiedzy
      i także poglądów.
      Chciałam jeszcze tylko napisać że zauważyłam tutaj krytykę zdrową i taką której
      faktycznie można by sobie darować - taką należy zwyczajnie "olać" bo bywa tak
      samo głupawa jak niektóre pytania. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam wszystkie
      głupawo pytające oraz złośliwe komentatorki smile

• daria_nowak Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 24.09.06, 21:42
      Dawno tu nie bywałam, więc nie wiem o jakie konkretnie odpowiedzi chodzi, ale
      nie popadajmy w przesadę. Są pytania, które są poprostu żenujące i smieszne.
      Bywają też osoby, które powinny być sprowadzone na ziemię, bo jesli
      stan "shizy" się zaostrzy zamęczą sobą świat i przyszłe dziecko. To nie prawda,
      ze nie ma głupich pytań - są. I niestety głaszcząc po główce utwierdza się
      niektórych w przekonaniu, ze ich wizja ciąży jest słuszna. Niezaleznie od
      wykształcenia (ktoś pisał o prostych dziewczynach) rozum prowadzić trzeba. Poza
      tym przydaje się umiejętność obsługi wyszukiwarki - jak na kazdym forum
      zresztąsmile
      • shemsi1 Muszę cofnąć to co wyżej napisałam... 25.09.06, 12:49
        teraz weszłam na temat co mnie interesuje, no bo dla bab w ciąży, pełno
        wykrzykników, więc myślę: WAŻNE!!!
        No i weszłam. ALe tak się wkurzyłam, że no kurcze sorki, ale musiałam komuś
        dowalić sad a nie lubię tego robić...
        Faktycznie. Są ludzie i pierniki. A boli jak to są matki nieraz takie jak my
        (szło by pomyśleć...)
        Pozdrawiam
      • badalala Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 25.09.06, 13:51
        Cóż za szlachetna misja ratowania świata przed schizami. Bo akurat ty jesteś
        obiektywnie mądra, nieśmieszna i nieżenująca, prawda? Bez względu na porę dnia i
        stan ducha. I powinnaś leżeć w Sevres pod Paryżem jako wzorzec mądrze
        odpowiadającej forumowiczki słusznie tępiącej głupie forumowiczki. I to właśnie
        twoje metody sprowadzania na ziemię są jedyne i słuszne, jak można się domyślać.
        Czarować to ty jednak raczej nie potrafisz i tyle ci powiem. Pozdrawiam.
        • deela uuuuuuuuuuuuu jaki pojazd n/t 25.09.06, 13:52

• draugdur Re: uuuuuuuuuuuuu jaki pojazd n/t 25.09.06, 15:26
            czy mi sie wydaje, czy znakomita wiekszosc zaciazonych chce byc tylko i
            wylacznie glaskana po glowkach i brzuchach????a jak ktos ma inne zdanie, albo
            po prostu dobry humor to jest bleeee????

macie racje-forum jest dla wszystkich-->a wiec rowniez dla nas-wyGODNYCHbig_grinbig_grinbig_grin
        • daria_nowak Re: Po co te wszystkie złośliwe komentarze? 29.09.06, 19:09
          I już Ci lepiej? Fajnie Ci teraz? to było w temacie nie-napadania-na innych?
          Hahah... Chyba sobie zaprzeczyłaś tym postem skarbiesmile Czy powinnam się czuc
          sprowadzona na ziemnię?? heheh, poprawiłaś mi humorsmile
    • shemsi1 Jak dzieci.... 25.09.06, 17:34
      www.fas.edu.pl/
      miłej lekturki dla tych które lubią się napić.
      Pozdrawiam.
      • baenshee Re: Jak dzieci.... 25.09.06, 18:08
        a ktoś tu mówił o piciu ?? bo niezauważyłam. no ale wszystko możliwe,przecież
        ja też wyGODna jestem i mało inteligentna i wyrodna to może dlatego....
        • eyes69 Re: Jak dzieci.... 25.09.06, 18:10
          Ja przytoczylam tylko wypowiedz z tematu o winie.

Moja wina, moja wina, moja bardzow ielka wina... tongue_out
          • baenshee Re: Jak dzieci.... 25.09.06, 18:17
            wstydź się , zaszkodzisz dzidzi big_grinDD
            p.s. ja chyba mam i fas i adhd , czy to jest dziedziczne ??tongue_outPPPP
            • eyes69 Re: Jak dzieci.... 25.09.06, 18:21
              No napewno dziedziczne, a nawet droga kropelkowa mozesz sie zarazic. wink
            • wiki20051 Re: Jak dzieci.... 25.09.06, 18:22
              baenshee napisała:
              > wstydź się , zaszkodzisz dzidzi big_grinDD

No moze i zaszkodzi, bo jeszcze w lipcu jej dziecko było własnie "dzidzią".
              • eyes69 Re: Jak dzieci.... 25.09.06, 18:25
                Ono bedzie zawsze dzidzia!!!
                Z przekierowaniem na bachorka i potwora i wiesniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty nie wiesz o co chodzi z tym tekstem o szkodzeniu wiec sobie daruj...
                • eyes69 P.S. 25.09.06, 18:27
                  Na szczescie nawrocilam sie na odpowiednia droge w odpowiednim czasie...
                  Wyrodne wybaczyly mi to, ze zbladzilam...

Sad najwyzszy wydal wyrok uniewinniajacy wiec i tak nic nie dzialasz. tongue_out
                  • antyka Re: P.S. 25.09.06, 18:33
                    kazda z nas przeszla faze ocipienia
                    bo na poczatku trafila wlasnie tutaj

kto wlazi miedzy wrony, kracze jak one nie?
                    jesli w kazdym poscie o dziecku pisze sie "dzidzia", "dzidzi"
                    to z czasem takie wyrazenia przestaja razic, choc jeszcze przez zaciazeniem w
                    zyciu bym nie wpadla na to, ze takie infantylne slowo przejdzie mi przez
                    gardlo...
                    • eyes69 Ty wiesz Antyka... 25.09.06, 18:39
                      Na mnie w technikum mowil taki jeden wrona...
                      Przez te czarniawe klaki na lbie - farbowane rzecz jasna. wink
                • wiki20051 Re: Jak dzieci.... 25.09.06, 18:30
                  eyes69 napisała:
                  > Ty nie wiesz o co chodzi z tym tekstem o szkodzeniu wiec sobie daruj...

smile) no jasne, ze nie wiem, bo tylko wy - superwyluzowane, superbystre i super
                  niezłosliwe wiecie!

wiesz, troche podczytuja to forum i wcale nie tak trudno bylo sie zorientowac!
                  naprawde!
                  • eyes69 Re: Jak dzieci.... 25.09.06, 18:35
                    Ty sie nie orientujesz, Tobie sie wydaje, ze wiesz...
                    • wiki20051 Re: Jak dzieci.... 25.09.06, 18:39
                      eyes69 napisała:
                      > Ty sie nie orientujesz, Tobie sie wydaje, ze wiesz...

No oczywiście masz racje i wkoncu najlepiej wiesz co ja wiem a czego nie smile)))

• eyes69 Jeee!!! Doganiam Cie!!! :) n/t 25.09.06, 18:40
              • baenshee wiki20051 czy ty przypadniem nie masz adhd ?? 25.09.06, 18:29
                bo jakas taka nadpobudliwa jesteś jak cholera... też zaszkodzisz dzidzi ,
                wstydź się podwójnie big_grinDDD
                • wiki20051 Re: wiki20051 czy ty przypadniem nie masz adhd ?? 25.09.06, 18:33
                  baenshee napisała:
                  > bo jakas taka nadpobudliwa jesteś jak cholera... też zaszkodzisz dzidzi ,
                  > wstydź się podwójnie big_grinDDD

wiesz, nudze sie dzis troche wiec to pewnie dlatego wink
                  a poza tym myslisz, ze mozna zaszkodzic dzidzi jeszcze przed jej poczeciem??
                  bo jezeli tak, to kurcze, moja dzidzi bedzie miała pecha smile
                  • baenshee Re: wiki20051 czy ty przypadniem nie masz adhd ?? 25.09.06, 18:36
                    ja nie o Twojej , ja o Eyes big_grinDD ale kto wie ,kto wie, może Twojej też , na
                    CIPie się różne rzeczy dzieją, często nieprawdopodobne.... strzeż się !!
                • eyes69 Re: wiki20051 czy ty przypadniem nie masz adhd ?? 25.09.06, 18:37
                  Gingerrrowa Ty wiedzmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  siem zarechotalam - bo to nawet smiechem nie mozna nazwac! wink
                  • baenshee Re: wiki20051 czy ty przypadniem nie masz adhd ?? 25.09.06, 18:39
                    buhahahahaha to było specjalnie, coby zaszkodzić Twojej dzidzi big_grinDDDDD jak się
                    będziesz rechotać to ropucha urodzisz big_grinDDDD
                    • eyes69 Dzieki Ci :) 25.09.06, 18:41
                      Zawesze chcialam urodzic ropuche - nawet plimka jak ropucha. wink

• baenshee dlaczego jak ja się zjawiam to zawsze jest koniec 25.09.06, 18:42
                      mordobicia ?? to jest niesprawiedliwe !! i jak ja teraz będę zararzać
                      jadowitością moją dzidzie jak potrenować nie możemy ?? no jak ?? ja
                      protestuje !!!!!!<foch>
                      • eyes69 Re: dlaczego jak ja się zjawiam to zawsze jest ko 25.09.06, 18:45
                        W ogole to przez chwile tylko mialam ubaw...
                        Dzisiejszy dzien uplynal pod znakiem nudy na CiPie, a jak juz sie trafil temat
                        to tak marniutko...
                      • dom.na.kurzej.stopce Re: dlaczego jak ja się zjawiam to zawsze jest ko 25.09.06, 18:45
                        no faktycznie, jest się czym podniecać...
                        • eyes69 O Ty!!! 25.09.06, 18:47
                          Ale pojechalas...

Przeciez kobieta w ciazy sie nie moze podniecac...
                          A juz napewno podniecenie kobiety heytero nie powinno miec nic wspolnego z
                          Ci.....
                          • baenshee Re: O Ty!!! 25.09.06, 19:04
                            buhahahhahahahahahahahahaha a ja tak lubię pluć jadem !! dzisiaj jadem oplułam
                            męża i nie mam już na kogo pluć big_grinDDD poza tym hormony mnie roznoszą i muszę
                            się jakoś wyżyć, bo zaszkodzę dzidzi big_grinDDDD
                            • baenshee ale co fakt to fakt 25.09.06, 19:06
                              na CIPie ostatnio nudno jak cholera ,gdzie te cudowne wątki ?? gdzie
                              mordobicia?? no cooooo jest ??
                            • dom.na.kurzej.stopce Re: O Ty!!! 25.09.06, 19:20
                              urocze...
                              • baenshee Re: O Ty!!! 25.09.06, 19:32
                                prawda ?? smile)
                                • deela nosz czlowiek przez pol dnia 25.09.06, 19:48
                                  traci was z oczu potem musi to wszystko czytac....
                                  ja ze smiechu skurczy dostane!!!!
                                  zaszkodziliscie mojej dzidzi szelmy
                                  musze sie napic big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka