mmmag 29.09.06, 16:51 Chciałam się dowiedzieć, czy ktoraś z was słyszala coś o tym wózku. Zastanawiam się nad jego kupnem i chciałam poznać wasze opinie. pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka261 Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 16:55 Cieżko mi cos jeszcze powiedzieć na jego temat poniewaz dopiero co go zakupiłam a zacznie mi służyc za ok 1,5 misiaca. Zdecydowałam się na niego ponieważ miał bardzo dużo pozytywnych opini na forum "zakupy" i cena jest ok. za spacerówke i gondole zapłaciłam 1.050,00 pln Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 16:59 Na temat wózków popytaj na tym forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 17:01 No wreszcie Ciebie "widzę"co to była "akcja"ze skurczami i bólami? Czy wszystko już w porządku.Nie odzywałaś się tyle czasu Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
mmmag Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 17:05 Dzięki malgosiek Poszłam do ambulatorium i zostawili mnie na pare dni w szpitalu. Dostalam kroplówy i teraz jest ok. I dowiedzialam się, że będę miała córeczke - Weronike. Miło, że pamiętałaś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 17:09 Ufff..... to dobrze się skończyło. Odgrzebywałam Twój wątek na nowo i pytałam co i jak No i gratuluję córeczki. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
hania1982 Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 17:13 Tez chcialabym cos wiedziec o tym wozku. Dzieki i pozdrawiam. Hania Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 17:54 Mam ten wózek, używamy od 2 miesięcy, jestem zachwycona, ale faktycznie lepiej popytaj na forum, które zalinkowała Gosia - poszukaj też tam w archiwum, jest dużo wątków na temat tego wózka )) Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon_f1 ja bym nie kupowała 29.09.06, 18:39 z tego co pamiętam ma nieskrętne koła... będzie Ci się chciało za każdym razem unosić przód wózka żeby skręcić??? wybrałam TWISTER BABY SMILE firmy POLAK; gondola+spacerówka, skrętne koła, amortyzatory, osobne pokrowce, ładny kolor za 940 zł z dostawą do domu. jeszcze nie kupiłam bo i po co. termin na grudzień, zamówia jak będę juz w domu i dostanę następnego dnia. pozdrawiam i powodzenia przerabiałm ostatnio 3 wózki: inglesina, bebecar, i graco, znalazłam wszystko co mi się w nich podobało za 940 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 18:50 Ja bym nie kupiła Polaka, brzydki jest po prostu Nie chciałam wózka ze skrętnymi przednimi kołami, bo są dla mnie niewygodne, dlatego ich brak jest dla mnie atutem - Maritę bardzo dobrze się prowadzi, ja skręcam jedną ręką Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon_f1 Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 18:54 wolny wybór. a na temat gustu kultura osobista nie każe się wypowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon_f1 Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 19:00 nio napisałaś że Polak jest brzydki Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 19:00 No, ale to jest moja opinia na temat tego wózka, a nie na temat Twojego gustu, moja droga... Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon_f1 Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 19:03 nie mam ochoty na dyskusje na temat co? kto? dlaczego? właśnie piszę pracę z psychologii i jakoś dziwnie dobrze mi idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 19:33 dorianne.gray napisała: > Ja bym nie kupiła Polaka, brzydki jest po prostu mi tez sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 20:35 Maretina, gdzie Twoja kultura osobista? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 20:38 dorianne.gray napisała: > Maretina, gdzie Twoja kultura osobista? a co ja wrozka? Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon_f1 Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 21:35 dorianne.gray złość i złośliwość piękności szkodzi. skąd w Tobie tyle nienawiści??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 21:37 Ja słyszałam tylko, że złość piękności szkodzi, a zła na Ciebie nie jestem JAD! Miałaś zapytać "skąd w tobie tyle jadu?!"... )) Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon_f1 Re: to nie kupuj ;) 29.09.06, 21:41 zastanawiam się dlaczego niektóre forumowiczki udzielają złośliwych czy jak tam wolisz zjadliwych odpowiedzi? co im z tego przychodzi? czy mają tak beznadziejną sytuację że muszą "wyżywać się" na forum? myślałaś kiedyś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 21:29 gondola i spaceroka jest strasznie obszerna, kumpela ma ten wozek dizecko normalnie jakby w nim plywalo - wozek swietnie sie buja na takiej plastikowej imitacji paskow, jesli jeszcze raz bym miala wozek kupowac to chyba byms ie wlasnie na ten zdecydowala, minusem jest to ze sie sklada w duzy rozmiar ale tak ma wiekszosc wozkow dwufunkcyjnych, a roan ma swietna gondole z podnoszonym dnem, mega gleboka, na prawde zrobila na mnie ekstra wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 21:47 Mam. Służy nam już ósmy miesiąc, najpierw gondola, teraz spacerówka. To świetny wózek!!! Jest znakomity, lekko się prowadzi, nie boi się przeszkód, daje radę na każdym terenie (uprawiam spacery ekstremalne). Jedyna wada - jest dość ciężki, więc nie polecam komuś, kto mieszka wyżej niż na 1 piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
neerroo Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 21:56 używam go dopiero 2 tyg. ale juz moge powiedzieć ,ze jestem zadowolona,gondola jest rzeczywiście obszerna,zimą dziecko opatulone w kombinezon i kocyk będzie miało dosyć nmiejsca,jedyna jego wada to cięzar,ale ja mieszkam w domku ,nie muszę wiec dźwigać. Odpowiedz Link Zgłoś
novanka Re: Wózek Roan - Marita 29.09.06, 22:44 Używam pół roku. Fajny wózek, taka trochę "terenówka", co jest bardzo wygodne na wybojach wszelkiego rodzaju Duża gondola z regulowanym (podnoszonym) dnem. Fajnie się "buja", tak miękko. Spacerówkę używałam tylko raz więc nie mogę się wypowiedzieć. Generalnie raczej polecam, choć nie mam porównania Odpowiedz Link Zgłoś
patylda Re: Wózek Roan - Marita 30.09.06, 12:07 Mam od 5 miesięcy. Gondola rewelacyjna - duża, wysoka, nawet duża dzidzia ma w niej sporo miejsca. Dobra amortyzacja. Bardzo przydał mi się fotelik samochodowy naczepiany na stelaż, do sklepu - fantastyczne rozwiązanie. Natomiast niestety skrzypi mimo smarowania. Mojej koleżance też skrzypi, może to jakaś stała wada. Ale dzidzi nie przeszkadz. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmag Re: Wózek Roan - Marita 30.09.06, 14:49 Byłam dziś w sklepie oglądnąć ten wózeczek bo miał wczoraj przyjść. Niestety transport nie dotarl. Dowiedziałam się jednak, że w tym momencie termin oczekiwania jeśli nie ma na sklepie ( a nie ma ) jest ok miesiąca. Chyba po niedzieli wybiorę się go zamóić Dzięki za rady Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Wózek Roan - Marita 30.09.06, 21:15 Zamów, zamów, jest świetny, warto Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś