lachona 29.09.06, 17:58 czy macie jakies opinie co do tej masci? warto ja kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola427 Re: Maść na brodawki Maltan 29.09.06, 18:03 Ja na początku używałam Medeli, ale ze względu na wysoką cenę przerzuciłam się na Maltan za namową pani w aptece i sprawdziła się świetnie. Dodam, że zdażały mi się rany do krwi. Pzdr. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
lachona Re: Maść na brodawki Maltan 29.09.06, 18:06 a ktora bedzie lepsza maltan czy Bepanthen. bo ta druga moze byc i dla matki i dziecka a maltan mozna stosowac na pupe? Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: Maść na brodawki Maltan 29.09.06, 18:21 Myślę, że nie, bo jest wyraźnie zaznaczone "Do pielęgnacji brodawek sutkowych w okresie karmienia. Ale nie mam 100% pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
lachona Re: Maść na brodawki Maltan 29.09.06, 18:34 a uzywalas nakladek silikonowych do karmienia? i razem z mascia Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: Maść na brodawki Maltan 29.09.06, 18:39 Nakładek nie używałam. Położne radziły też, żeby smarować brodawki pokarmem, to też pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon_f1 Re: Maść na brodawki Maltan 29.09.06, 18:33 przeczytajcie sobie skład medeli... to czysta lanolina można ją kupić prawie za darmo w aptece na recepte-lanolina to składnik maści robionych na zamówienie. poproś o recptę lekarza rodzinnego-ja dostałam bez gadania. i można używać też u dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Maść na brodawki Maltan 29.09.06, 18:54 Maltan bardzo dobry, lepszy niż Bepanthen, ale na pupę się nie nada. A co do Medeli to przedmóczyni ma rację z tą lanoliną Odpowiedz Link Zgłoś
milenalena Re: Maść na brodawki Maltan 29.09.06, 19:05 dla mnie rewelacja. trzy dni zajęło mi wyleczenie krwawiących, bolących brodawek.polecam Odpowiedz Link Zgłoś