aniaw18 01.10.06, 20:27 meza boli zab a o tej godz nikt nie przyjmuje jak mam mu pomoc ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kameleon_f1 Re: sposoby na potwornie bolącego zeba pomocy 01.10.06, 20:46 zadzwoń na pomoc doraźną. jak nie znasz numeru w swoim rejonie to zadzwoń 999 na pogotowie i poproś o numer. może w pogotowiu Tobie powiedzą, badź miła i poprostu zapytaj. a nocna pomoc dentystyczna na kasę chorych jest w każdym większym mieście. wiem gdzie jest u mnie. może spróbuj w książce telefonicznej poszukać dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: sposoby na potwornie bolącego zeba pomocy 01.10.06, 20:51 idz do apteki i popros o jakis srodek - plukanke na zeba... moze pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: sposoby na potwornie bolącego zeba pomocy 01.10.06, 22:18 wbij mu gwóźdź w rękę, podobno w dwóch miejscach na raz nie boli ps. jeśli jesteś z warszawy to na krzywym kole jest dyżur stomatologiczny z tego co pamiętam. Z leków p/bólowych raczej nic mu nie pomoże, zaliczy bezsenną nockę niestety. Odpowiedz Link Zgłoś