zolza79 09.10.06, 18:38 Wita, od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dzidziusia i teraz poraz perwszy podejrzewam, że mogło się udać. Chciałam zapytać kiedy najlepiej wykonać test ciążowy i jaki mogłybyście polecić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Re: nie mogę się doczekać 09.10.06, 18:44 Test zrobic po terminie, w ktorym powinna wystapic miesiaczka. Nie wazne jaki test, wazne zeby z apteki. Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: nie mogę się doczekać 09.10.06, 18:56 Test zrób najwcześniej w dniu spodziewanej @, tylko pamiętaj, żeby zrobić go rano pierwszym moczem. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jufta Re: nie mogę się doczekać 09.10.06, 19:42 Trochę się nie zgodzę, że nie ważne jaki test. Odradzam PRE TEST. Straszna lipa. Raz działa raz nie. Moje pierwsze testy tydzień po spodziewanej @ nie wyszły w ogóle, dopiero dwa tygodnie później dwie grube krechy. Miałam wtedy dwa różne testy różnych producentów. Powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
megisa1 Re: nie mogę się doczekać 10.10.06, 08:08 jesli będziesz chciała mieć pewność zrób badanie beta hcg- bez skierowania od lekarza koszt ok 35zł, możesz go wykonać po 10 dni od owu trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś