synthia82 20.10.06, 16:16 Czy któraś z was cierpiała na bóle podbrzusza na początku ciąży.Czy miałyście palący ból, który promieniował aż do kręgosłupa?? Jak tak, to kiedy dokuczał wam taki ból, rano czy w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola427 Re: Bóle podbrzusza 20.10.06, 16:48 Bóle mogą oznaczać albo ciążę, albo @, albo jeszcze coś innego, więc nie traktuj tego jako zwiastun ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
kdadik Re: Bóle podbrzusza 20.10.06, 18:51 W pierwszej ciąży miałam takie bóle, lekarz powiedział, że to wiązadła się naciągają i że tak może być. Bóle były nieregularne, czyli i rano i w południe i w nocy. Obecnie staram się o drugie dziecko i nie dawno też wystąpiły u mnie bóle w podbrzuszu - czy to ciąża nie wiem, bo na test za wcześnie. Przyjaciółka, która rodziła w lipcu miała takie bóle od 3 do 9 m-ca i określała to tak jakby miała połamane żebra. Wszyscy tłumaczyli to ruchami dziecka, a po porodzie okazało się, że to kamienie. Jeśli jesteś w ciązy skonsultuj dolegliwości z ginekologiem prowadzącym, bo może to być też coś nie prawidłowego. Nie straszę, ale lepiej sprawdzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś