zosia.listopad 22.10.06, 19:59 mamusie mam pytanie o gondole mutsy , martwi mnie bo jak montuje gondole na stelażu to wydaje się nie stabilna, czy do gondoli musi być jakiś dodatkowy stelaż ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anntenka niestabilna??? 22.10.06, 23:52 co masz na mysli piszac niestabilna?? kiwa sie? wypina z clikow? jak wpinam gondolke to jest taki minimalny luzik tak ze sie troszke buja ale tak na 1-2 mm i jest troche nachylona w strone raczki (ale w mutsy to normalne, tak ma byc z tym nachyleniem) wiec nic sobie z tego nie robie > czy do gondoli musi być jakiś dodatkowy > stelaż ? dodatkowy stelaz?? nie bardzo wiem gdzie moznaby go wpiac??? ja mam trojkolowca i nie slyszalam o zadnych dodatkowych stelazach, do czterokolowcow tez nie. a jak wydaje ci sie cos nie tak, to poprostu wepnij ja i sprawdz czy jest stabilna metoda lopatologiczna czyli "powieszaj" sie troche na niej. nie powinna sie wypiac. napisz mi dokladnie jak wyglada to wrazenie niestabilnosci. a tutaj fotka mojego mutsy: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e991ed1285434a8.html rozmawiamy o tym samym modelu?? pozdr a. Odpowiedz Link Zgłoś