wladka_z_mazur 22.10.06, 21:40 koniecznie dbajcie o siebie zebyscie potem po porodach nie musialy pisac tak jak ta zazdrosnica forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34708&w=50733238 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila_21 Re: A komu ona zazdrosci? 22.10.06, 21:51 A dlaczego uwazasz ze zazdrosci? przeciez ona tylko wyraza swoja opinie na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
aintha taaa no normalnie... 22.10.06, 21:55 Ma czego - biust na wierzchu, "piękne i modne ubrania" chyba też zacznę zazdrościć Toż to szyk i elegancja ------------------------------ Nasza Fasolka Fasolkowo-Filmowo Odpowiedz Link Zgłoś
wladka_z_mazur Re: dbajcie o siebie 22.10.06, 21:55 zazdrosne babsko poczytajcie jej watki Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Ale o co ma byc zazdrosna??? 22.10.06, 21:57 O piersi? Ma swoje i pewnie dobrze jej z nimi. Mnie sie tez takie ciuchy nie podobaja, a nie znaczy to, ze jestes zazdrosna o czyjes piersci. Przesadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: dbajcie o siebie 22.10.06, 21:57 Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem, bo z wątku, który zalinkowałaś nie wynika, żeby ktoś komuś czegoś zazdrościł. Czy jest twoim zdaniem coś jeszcze, co powinnyśmy "koniecznie" robić, żeby zyskać twoją aprobatę po porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: dbajcie o siebie 22.10.06, 21:58 no wiesz wladka kazda by chciala miec cialo jak modelka a po ciazy to raczej nie mozliwe, nawet jak sie dba o siebie. Co np zrobic zeby skora na brzuchu sie nie rozciagnela a biust nie urosl? Jak znasz jakis sposob to pisz szybko, chcetnie skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: dbajcie o siebie 22.10.06, 22:24 Władeczko, coś masz do mnie, czy po prostu oceniasz innych wedle siebie? Do Twojej wiadomości - niczego tej modelce nie zazdroszczę, piersi mam ładne i bynajmniej się ich nie wstydzę. A po porodzie już dawno "doszłam do siebie", daruj sobie insynuacje. Poza tym "babsko" to sobie możesz mówić o swojej teściowej. Ewentualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: dbajcie o siebie 23.10.06, 09:39 Skarbie, jak się ma biust wielkości małych arbuzów, to trudno cokolwiek poradzić na grawitację, choćby się dbało jak najtroskliwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah_m Re: dbajcie o siebie 23.10.06, 09:44 Też zazdroszcze - super cycki. Ja takie mialam tylko podczas karmienia. Odpowiedz Link Zgłoś