malygosiaczek 23.10.06, 12:18 czy mozecie napisać co pakujecie do torby do szpitala, co jest niezbedne dla mamy i dziecka? Dziękuję Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqq55 Re: torba do szpitala 23.10.06, 12:58 Witam Dla dzidzi biore: -ubranka -kosmetyki -pampersy -chusteczki do pupy -rozek -kocyk -kilka pieluch tetrowych i flanelowych -szczoteczke do wloskow a dla mnie: -koszule do karmienia -staniki do karmienia -wkładki laktacyjne -podpaski poporodowe -tantum rosa -szlafrok -kosmetyki(zel pod prysznic itp...) -majtki jednorazowe Jak mi się jeszcze cos przypomni to napisze, bo juz sama sie zakrecilam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zaspiewa Re: torba do szpitala 23.10.06, 13:12 ja dorzuciłabym jeszcze dla siebie ubranie na zmianę (zwykła bielizna zwłaszcza) i książkę do czytania przy karmieniu (bez tego nie mogę się obejść) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia79 Re: torba do szpitala 23.10.06, 13:46 najlepiej zadzwoń do lekarza i dopytaj, bo różne są obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś