paraply1 06.11.06, 11:35 Wlasnie zaczal sie u mnie 7 tc. Do tej pory mialam spory apetyt. Nie mialam i nie mam nudnosci. Ale od wczoraj nic mi sie nie chce jesc, na nic kompletnie nie mam ochoty - tez tak mialyscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Nie mialyscie 06.11.06, 11:43 Bo to pewnie nie ma nic wspolnego z ciaza. Przed ciaza mialam tak samo jak w trakcie, czyli raz mialam wiekszy apetyt, a raz mniejszy, albo brak. Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania mialyscie 06.11.06, 11:48 Pojawilo sie z nienacka trwalo ok 3 tygodni. Skuteczna forma odchudzania Kania Odpowiedz Link Zgłoś
paraply1 Re: mialyscie 06.11.06, 11:57 Odchudzania w ciazy? Mnie sie serduszko kroi jak sobie pomysle, ze maluch sie teraz rozwija a ja nie moge sie zmusic do jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: mialyscie 06.11.06, 12:00 Czym Ty sie przejmujesz? Dziecku to nie zaszkodzi, bo to, ze Ty masz brak apetytu, to go akurat nie obchodzi. Jesli bedzie czegos potrzebowac, to sobie z Ciebie wyciagnie, nawet jak jesc nie bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania Re: mialyscie 06.11.06, 12:04 Dokladnie Dzieci maja to do siebie, ze z nas wyciagaja co najlepsze, bez wzgledu na to, czy mamy tego w nadmiarze, czy wrecz odwrotnie. Tak wiec Twoj aptetyt nie ma nic do rzeczy. Moja gin mowi, zeby jesc rozsadnie. Jak nie mam ochoty, bo wymiotuje, to sobie odpuscic, ale jesli to jest 'nie bo nie', to madrze cos pogryzac. Dziecku niczego nie zabraknie, ale anemia w ciazy nie jest najlepszym rozwiazaniem... Albo sypiace sie na gwalt zeby po porodzie. Kania Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 I dodam jeszcze... 06.11.06, 12:15 Ze nawet jak bedziesz miala apetyt, to nie znaczyc bedzie, ze sie odpowiednio odzywiasz i dostarczasz SOBIE odpowiednie skladniki odzywcze. To tak odnosnie tych wypadajacych wlosow i zebow. Odpowiedz Link Zgłoś