Dodaj do ulubionych

Fałszywy alarm ...

IP: *.* 03.10.01, 17:28
Hej dziewczyny.Jestem w 38 tygodniu i dzisiaj postawilam cala rodzine na nogi i moja polozna tez. Od rana mialam pobolewania w dole brzucha a okolo 13,00 wszystko sie uspokoilo i narazie nic sie nie dzieje. Polozna powiedziala, ze byly to bole przepowiadajace-to znak, ze juz niedlugo. No wlasnie ale ile? Dzidzia juz wazy ponad 3300, jak dochodze do terminu to bedzie klocek. Jak rodzilam synka (6 lat temu) to zaczelo sie od odejscia wod i wszystko bylo barrrrrdzo powoli, stad dzisiejsza moja akcja, bo przezylam inny scenariusz porodu :-)))A moze ktoras z was tez juz ma falszywy alarm za soba? Napiszcie.PozdrowieniaAga :bounce:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Fałszywy alarm ... IP: *.* 03.10.01, 19:19
      Cześć!Ja właśnie 5 dni temu(piątek) urodziłam córeczkę.W nocy z środy na czwartek też miałam skurcze regularne co 7 minut, też dzwoniłam do położnej a o 4 nad ranem skurcze ustały. Natomiat następnego dnia o 20 dostałam skurczy (dużo silniejszych) i odrazu odeszły mi wody.Ja jednak byłam już 11 dni po terminie.PozdrawiamMonika
    • Gość: guest Re: Fałszywy alarm ... IP: *.* 04.10.01, 08:14
      kiedy rodził sie Misiek - to tez miałam cos takiego dzien wcześniej jakies pobolewania - później przeszło - a na drugi dzień zaczęło sie na dobre :)))i urodziłam ślicznego chłopczyka - tak więc może to juz ?? Dodam, że urodziłam tydzień wcześniej niz wyznaczony terminPozdrawiamjoasia z Miśkiem 4,5l i Brzusiem 21 tydz.
    • Gość: guest Re: Fałszywy alarm ... IP: *.* 04.10.01, 13:39
      Ja co prawda jeszcze nie urodzilam (36 tydzien), ale dwa tygodnie temu dostalam silnych boli - tak, jakby miesiaczkowych tylko jeszcze mocniejszych. Promieniowalo mi od krzyza do przodu. Wzielam podwojna dawke No-spy i przeszlo. Teraz wsluchuje sie w kazdy najmniejszy bol. Mam jeszcze jeden problem - co prawda moja ciaza jest troche problemowa, ale nie tak bardzo. Biore No-spe i magnez, bo mam wiecznie twardy brzuch. Ale kiedy zdarza mi sie kochac z mezem, po fakcie przez kilka minut mam strasznie twardy brzuch, doslownie jak kamien. Czy to normalne?
      • Gość: guest Re: Fałszywy alarm ... IP: *.* 04.10.01, 13:45
        Jak najbardziej :))))))PozdrawiamJoasia z Miskiem 4,5l. i Brzusiem 21 tydz. (tez robi sie twardy po :))))))
      • Gość: guest Re: Fałszywy alarm ... IP: *.* 04.10.01, 14:07
        hej DagmaraTo normalne-u mnie wystepuje tez taki objawAga :-)))
    • Gość: guest Re: Fałszywy alarm ... IP: *.* 14.10.01, 17:39
      Cześć,2 dni temu prawie rodziłam. Miałam bolące w krzyżu skurcze co 5 minut, które nasilały się. Pojechałam do szpitala, ale rozwarcie nie postępowało. Dali mi jakiś zastrzyk (rozkurczająco-przeciwbólowy) i wszystko przeszło. Wyszłam ze szpitala na własne żądanie. Wczoraj minał mój termin, skurcze zdarzają się, ale nieregularne, no i czekam. I mam dosyć tego czekania!!!! PozdrawiamAnia
      • Gość: guest Re: Fałszywy alarm ... IP: *.* 14.10.01, 17:54
        Do Ani! Moj termin tez minal wczoraj i nic dalej czekam, to oczekiwanie jest okropne, za duzo sie o tym mysli. Pozdrawiam, Orcia
      • Gość: guest Re: Fałszywy alarm ... IP: *.* 14.10.01, 20:09
        JA TEŻ MAM DOŚĆ TEGO CZEKANIA!!!!To mnie dobija, właśnie przyszedł na mnie wieczorny kryzys zmęczeniowo-płaczliwy :cry: :cry: :cry:. Jeszcze 3 dni do terminu, ale już od 2 tygodni każą mi chodzić co 2 dni na KTG, a tu ciągle nic.Pozdrawiam pozostałe czekające:hello:Kasia R

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka