Dodaj do ulubionych

URODZIŁAM !!!!!!!!!!

IP: *.* 13.10.01, 10:15
HEJ DZIEWCZYNY !!!Urodziłam córeczke-7,10 o godzinie 20,55Magdusia ważyła 3 kg. i mierzyła 50 cm. Sama akcja porodowa trwała 3 godziny, był przy mnie mąż i było OK.Malutka jest bardzo podbna do Kubusia jak się urodził, no i do mojego męża. Jest śliczniutka-moja mała królewna :love:Zycze wam wszytkim szybkiego i pomyślnego rozwiązania.BuziaczkiAga z Kubusiem i Magdusią:hap: :crazy: :bounce:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 13.10.01, 10:21
      .:love:Gratulacje.:love:Dobra Robota Mamusiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ucaluj Krolewne w stopki.:love:I siebie tez-nawet w stopki jak chcesz.;)No i usciski dla((((((( Kubusia)))))))))))G r a t u l a c j e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 13.10.01, 10:34
        Gratulacje :love: i jak malutka podrośnie to liczyny na ten spacerek :)
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 13.10.01, 10:40
      GRATULACJE OGROMNE!!! :bounce:Ale jesteście dzielne kobitki :)A my jeszcze czekamy...Sławka, 4 dni po terminie
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 13.10.01, 11:21
      Aga GRATULACJE :love: :bounce: :love:Bardzo, bardzo sie ciesze.Zycze Wam duzo, duzo zdrowia, radosci i samych wspanialych chwil razem.:hello:Suzann
      • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 13.10.01, 20:28
        Jeszcze raz GRATULUJE!!!!!!I życzę szcególnie Tobie Agnieszko, aby Magdusia nadal była tak grzeczna i spokojna, abyś mogła się wysypiać. Liczę, że tak będzie bo w końcu to zodiakalna waga i urodziła się 5 dni po moich urodzinach, a ja podobno byłam bardzo grzecznym dzieckiem. tylko jadłam i spałam.Pozdrowionka, Klaudia
        • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 13.10.01, 20:33
          Dołączam się do życzeń, Aga. Napisz coś więcej o wrażeniach z sali porodowej i późniejszych.:-) Dorka :-)
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 14.10.01, 08:31
      Gratulacje, Aga i dla Twojego męża też, tylko pozazdrościć, mama nadzieję, że w lutym będę mogła wysłać podobny post :)
      • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 15.10.01, 12:41
        Ucałowania Tobie i Malutkiej Madziuni :love:GratulacjeJoanna
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 14.10.01, 09:49
      Aga! Mam nadzieję, że dostałaś nasze gratulacje na priva, ale powtórzę tutaj, bo od 2 dni internet u nas chodzi jak wół i jestem odcięta od e-świata.Super, że Twoja :bic: Magda już jest z Wami i to w dodatku po szybkim porodzie!PozdrawiamyKasia R + uparty Brzuszek 40 tygodni, którego mieszkanka nadal nie chce wychylić noska na świat ;)
      • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 14.10.01, 14:02
        Dołaczam sie do gratulacji i zyczeń - wszystkiego dobrego :)
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!!-wrazenia z porodu IP: *.* 14.10.01, 16:59
      Hej dziewczynyMala spi wiec pisze szybciutko. Najpierw dziekuje wszystkim za gratulacje i zyczenia-to bardzo mile :hap:Porod przebiegl szybko i sprawnie dzieki mojej nieocenionej poloznej, ktorej metody mnie zaskoczyly i bardzo pomogly. A przede wszystkim przyspieszyly cala akcje. Oddech to jedna sprawa, ale np. parlam na brzuchu z jedna noga podwineta a druga wyprostowana-troche mocniej bolalo ale za to skrocilo sie o polowe. Odwrocilam sie na plecy dopiero jak zaczela wychodzic glowka. No i jestem cala -nieprzecieta :-)))Tak wiec powrot do formy jest o niebo lepszy i szybszy niz jak bylam pocieta przy Kubusiu.Malutka narazie budzi sie co dwie godziny a raz w dziennie i raz w nocy zachowuje przerwe 3-godzinna. Ale nie placze tylko je, zrobi kupke i do spania. Nie wiem jak bedzie dalej, ale trzymajcie kciuki, zeby nadal byla grzecna a ja w miare wyspana :-)))Trzymam za wszytskie "ciezarowki" kciuki, zeby poszlo szybko i jak najmniej bezbolesnie.JESZCZE RAZ DZIEKI ZA PAMIEC !!!!!!!!!!! :love:Aga z Kubusiem i Magdusią
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 15.10.01, 12:15
      Najserdeczniejsze gratulacje!!! Mnie czeka ta piękna chwila za kilka miesięcy.Pozdrawiamagata
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 15.10.01, 12:18
      Gartulacje wielkie !:)))cleo
      • Gość: guest Re: URODZIŁAM !!!!!!!!!! IP: *.* 15.10.01, 13:59
        GRATULACJE!!!TRZYMAM KCIUKI ,ŻEBY MALUTKA BYŁA GRZECZNIUTKA A MAMUSIA WYPOCZĘTA .- ANIA Z KRUSZYNKĄ W BRZUSZKU (24 TYD.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka