Dodaj do ulubionych

KRWAWIENIE -21 TYDZ

IP: *.* 15.10.01, 13:24
Strasznie sie denerwuje. Zaczelo mi sie plamienie. Wczoraj mialam pierwszy raz krwawienie. To bylo po stosunku i ustalop po ok 2 godz. wydawalo mi sie ze wszystko jest w porzadku, bo podobno to czasem sie zdarza. Ale dzis to plamienie - co to moze byc? Czy jest jakies zagrozenie dla dzidziusia? Czy ktorejs z Was sie to zdarzylo? prosze napiszcieczy moge czekac do wieczora z wizyta czy isc juz teraz?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: KRWAWIENIE -21 TYDZ IP: *.* 15.10.01, 13:36
      mi sie zdarzyło w 7 tygoniu - poleżałam 2 tyognie (plackiem) i jest o.k. Natomiast moja przyjaciółka miała takie "postosunkowe" plamienia włąśnei od 20 tygodnia - i miała zakaz na przyjemnosci z mężem ale za to 2 tygonie temu urodziął zdrowiutką dzidzie . Moja rada jest taka - skonsultuj to z lekarzem - każde krwaiwienie w ciąży wymaga wizyty u lekarza. Na pewno wszytsko bedzie ok.
      • Gość: guest Re: KRWAWIENIE -21 TYDZ IP: *.* 15.10.01, 13:55
        Lec do lekarza.Napewno to jakaś błąchostka ale po co ryzykować...Ja plamienie miałąm w 30 tygodniu i natychmiast poejchałamdo szpitala.Leżałąm na obserwacji.Okazało się że najprawdopodobniej mały wyszarpał pępowinę a poza tym był źle ułożony co mogło spowodować krwawienie. Teraz jestem w 37 tygodniu ciąży i wszystko jestOK.Więc lepiej jedz czym prędzej do lekarza, bo niepotrzebne nerwy nie są wskazane :)Napewno wszytko będzie dobrze:zobaczysz!!!Pozdrawiam, Wiki
        • Gość: guest nie na temat IP: *.* 15.10.01, 14:25
          Witam ciagle jak widze twoje posty to sie zastanawiam kiedy ja to napisalam a potem wiedze ze to nie Wika tylko Wiki - troche to smieszne ale nic to :)PozdrowieniaWika :)
          • Gość: guest Re: nie na temat IP: *.* 15.10.01, 14:33
            Wika-doskonale cie rozumiem, też to czuję tongue_out ale no coż :)Pozdrawiam,Wiki
    • Gość: guest Re: KRWAWIENIE -21 TYDZ IP: *.* 15.10.01, 13:57
      Jesli jeszcze nie zglosilas sie do lekarza do zrob to natychmiast, moze nic sie nie dziac ale np w moim przypadku o malo co nie stracilam mojej coreczki - musialam lezec przez kilka miesiecy na lekach w szpitalu - straszne, lepiej upewnij sie czy wszystko dobrzepozdr.Wika
      • Gość: guest Re: KRWAWIENIE -21 TYDZ IP: *.* 16.10.01, 09:01
        Czesc,Ja tez mialam takie krwawienie po stotunku w 7 tygodniu.Zrobiono mi usg i okazalo sie ze wszystko jest ok.Dostalam turinal ale potem okazalo sie ze zaczelam plamic na brazowo - oczywiscie pobieglam zaraz do lekarza - moja pani ginekolog stwierdzila, ze mam za malo hormonow - dostalam progreston i kazania ze trzeba liczyc na cud w tym momencie !!! Myslam, ze mi serce peknie. Postanowilam ze zrobie wszystko, aby urodzic to kochane dzieciatko - zmienilam lekarza. Wyslal mnie na badania hormonalne - wszytsko ok. Zrobil jeszcze raz usg - okazalo sie ze mam za nisko posadowione lozysko - tym razem uslyszalam,ze mial juz takie przypadki i jesli kobiety sie stosuja do jego zalecen to wszystko jest ok.Teraz czuje sie coraz lepiej i mam nadzije, ze juz tak bedzie do konca ciazy !Radze idz do lekarza i nie lekcewaz zadnych takich krwawien.Pozdrawiam,meg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka