Dodaj do ulubionych

URODZIŁAM!!!

IP: *.* 01.11.01, 17:31
Hejka.Chciałam się pochwalić że urodziłam ślicznego chłopczyka 27.10. przez ciesarskie cięcie. Włąśnie dziś wróciliśmy do domku :) Miałam poród wywoływany bo dostałam zatrucia ciązowego. O mały włos byśmy tego oboje nie przeżyli, mały był reanimowany ale teraz już jest ok :)Więc jednak jestem mamą październikową a nie listopadową :)Pozdrawiam,Wiki
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 01.11.01, 18:02
      Wielkie gratulacje !!!!!!!Dużo zdrówka i ciepełka dla was wszystkich!!Gosia :hello:
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 01.11.01, 18:16
      Wiki, gratulacje!!! Czyli jednak Ty byłaś z nas (listopadowych) pierwsza :)))) Ja sobie wymyśliłam, ze to będzie w poniedziałek - 5.11 ale to oczywiscie zart... (termin na 19) Trzymajcie się ciepło - Ty i Twój chłopczyk. Pozdrawiam - Ania
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 01.11.01, 18:25
      Serdeczne gratulacje!Trzymajcie się ciepło.
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 01.11.01, 19:34
      ależ sie ciesze. jaka wspaniała wiadomość. hurraaa...!!!
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 01.11.01, 19:47
      :bic: Gratulacje, niech się mały zdrowo chowa !
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 01.11.01, 21:33
      G R A T U L A C J E !!!!Szczesciara jestes!
      • Gość: Monika_A/P. Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 01.11.01, 21:54
        Serdeczne gratulacje :)My nadal czekamy na listopad,trzymajcie się zdrowo.Monika A/P.
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 02.11.01, 11:03
      Całusy, gratulacje i uściski!!! A ja się właśnie zastanawiałam, że pewnie rodzisz, bo jakoś nie słychać Cię ostatnio na poście mam listopadowych. A ja cały czas czekam :((( Planowy termin mam na poniedziałek, ale WCALE nie czuję, że miałabym zaraz rodzić. Okropnie boli mnie tylko krzyż.
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 02.11.01, 11:28
      Serdeczne gratulacje !!!Życzymy zdrowka dla Ciebie i dla SynkaAga z Kubusiem (6 latek) i Magdusią (26 dni):hap:
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 02.11.01, 11:57
      Dzięki Wam za życzenia i powodzenia przy waszym porodzie :) Wiki i Oskarek
    • Gość: suzimuzi Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 02.11.01, 19:25
      :bounce: Gratulacje :bounce:Wszystkiego co najlepsze :love:Spelnienia marzen :bic:Duzo, duzo usciskow dla malenstwa :love::hello:Suzann
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 03.11.01, 03:35
      Wiki, serdeczne gratulacje :love: !!!Dzięki Bogu wszystko dobrze się skończyło!Trzymajcie się zdrowo -Sławka z Joasią (17 dni) :hello:
    • Gość: guest Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 04.11.01, 14:05
      Wiki! Serdeczne gratulacje od październikowej Mamy! Niestety nie mogłam Ci wcześniej pogratulować, bo choć urodziłam wcześniej od Ciebie tj. 24.października, to ze szpitala wypisali nas dopiero wczoraj po południu, ponieważ Luiza miała nasiloną żółtaczkę fizjologiczną i wypuścili nas, dopiero, gdy spadł poziom bilirubiny...Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojego chłopczyka:hello:Kasia R mama Luizy
    • Gość: PETRA Re: URODZIŁAM!!! IP: *.* 04.11.01, 16:16
      WIKI - spóźnione ale serdeczne gratulacje.Najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze i maluszek czuje się ok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wahoo:Czekam z nadzieją na własne rozwiązanie...Trzymajcie się ciepło:hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka